5 pénztárcabarát kozmetikum nem csak hétköznapokra

Valószínűleg a legtöbb egyetemista lány találkozott már azzal a problémával, hogy nehéz volt kiválasztani a költségbarát, mégis jó kozmetikumot. Hiszen nem mindegy, mit kenünk az arcunkra!

Forrás: makeup.hu


A smink manapság egyre népszerűbb, teljesértékű művészetnek felel meg, amelyet nem csak a professzionális sminkesek, hanem a hétköznapi lányok is szeretnek elsajátítani. 

A dekoratív kozmetikumok piacán őrült mennyiségben lehet találni különféle sminktermékeket, az árnyalatok, textúrák sokfélesége egyszerűen elképesztő, és abszolút megértjük, ha nehéz megtalálni a tökéletes terméket bármilyen alkalomra.

A MAKEUP webáruház összegyűjtötte azokat az Eveline Cosmetics termékeket, amelyek rendkívül kedvező áron elérhetőek, többfunkciósak és a minőségük is kifogástalan. 

A https://makeup.hu/brand/118157/ linkre kattintva megtalálható az összes felsorolt termék.

Eveline Cosmetics Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation mattító alapozó

Az alapozó nagyon fontos szerepet játszik a hibátlan smink kialakításában. Bemutatjuk a forradalmi Liquid Control HD Mattifying Drops alapozót. Könnyű állaga a kívánt intenzitású, súlytalan fedést nyújtja a modern hölgynek. Tökéletesen kiegyenlíti az arctónust, megbízhatóan elfedi a különféle apróbb hibákat. Magas páratartalmú körülmények között is jó tartósságot biztosít.

Forrás: makeup.hu


Eveline Cosmetics Eyeshadow szemhéjfesték paletta

A népszerű lengyel márka palettája a kifejező smink kulcsa: az árnyalatok lehetővé teszik a szem szépségének és a tekintet mélységének hangsúlyozását. A sorozat két palettát kínál - élénk és nyugodt. Mindegyik paletta nyolc árnyalatban kapható, matt és szatén felületekkel, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Segítségükkel mindennapi és alkalmi sminket is készíthetsz. Kellemes textúrájú, aminek köszönhetően könnyen felvihető és keverhető, lehetővé téve a színek közötti sima átmenetek elérését. Ezzel a smink egész nap hibátlan marad.

Forrás: makeup.hu


Eveline Cosmetics Celebrities Eyeliner szemhéjtus

Szeretnél olyan tartós és gazdag színű terméket vásárolni, amely a lehető leghatékonyabban emeli ki szemeid szépségét, ráadásul nagyon barátságos áron? Vess egy pillantást az Eveline Cosmetics Celebrities Eyeliner szemhéjtusra. Ennek köszönhetően a szemed ellenállhatatlan és leírhatatlanul szép lesz. A gyengéd és kényelmes ecsettel gyorsan és egyszerűen felvihető. Vékony hegye tökéletesen egyenes vonalat húz, elragadó, szurokfekete színben körvonalazva a szem kontúrját.

Forrás: makeup.hu


Eveline Cosmetics Volume Celebrities Mascara szempillaspirál

Egyedülálló formula, amely egyesíti a szempillaspirál és a revitalizáló szérum tulajdonságait - mi is lehetne megfelelőbb egy egyetemistának, mint egy univerzális kozmetikum? Az innovatív lézeres kefe elválasztja a szempillákat, formálja, nem ragasztja le és nem hagy csomókat rajtuk. A szempillaspirál speciálisan kiválasztott összetevői gyengéd és hatékony ápolást biztosítanak.

Forrás: makeup.hu


Eveline XL Lip Maximizer szájfény

A gyönyörű és telt ajkakhoz nem szükséges azonnal kozmetikusok szolgáltatásait igénybe venni. Egyrészt - túl drága és nem mindig biztonságos, másrészt - az Eveline márka kiváló dekorációs eszközt mutatott be az ajaknagyobbításhoz - az XL Maximizer-t. A szájfény egyenletes lakk-hatást biztosít, kisimítja az ajkak érdességét és egyenetlenségeit. "Hűsítő" komponenseket tartalmaz, amelyek serkentik a véráramlást és vizuálisan megnövelik az ajkakat. Szépség + ápolás + injekció nélküli térfogat - mindezt megtalálod az Eveline csodálatos szájfényében.