Nézz be hozzánk! – Nyílt órák a Corvinuson

Vajon tényleg izgalmas és hasznos dolgok tanulmányozásával fogod eltölteni a következő három évet alkalmazott közgazdászként? Jelentkezz nyílt óráinkra!

Fotó / Uni-corvinus.hu

Nézz be hozzánk,

  • ha mindig is szeretted volna tudni, hogy Donald Trump tweetjei mozgatják-e a peso-dollár árfolyamot, vagy gazdasági események,
  • ha az is érdekel, hogy miért gazdagabb Amerika, mint Ghána,
  • ha kíváncsi vagy, hogy tud-e egy közgazdász valamit mondani a közlekedési dugókról, a kipusztuló halállományról, vagy a klímakatasztrófákról,
  • vagy egyszerűen csak szeretnéd megnézni, hogy milyen egy egyetemi óra a Budapesti Corvinus Egyetem Alkalmazott közgazdaságtan alapképzési szakján.

Nyilván az is nagyon fontos, hogy hány ponttal tudsz bekerülni a Budapesti Corvinus Egyetem Alkalmazott közgazdaságtan alapképzési szakjára, lesz-e Corvinus ösztöndíjad, részt tudsz-e venni egy double degree programban (igen, jól olvastad, két diploma egy tanulással) és ki tudsz-e menni Erasmus ösztöndíjjal Dániába. Ezekről nagyon sok információt találsz a Corvinus felvételizőknek szóló oldalán.

Azt viszont egyetlen honlapról sem fogod tudni kideríteni, hogy alkalmazott közgazdászként tényleg izgalmas és hasznos dolgok tanulmányozásával fogod-e eltölteni a következő három évet.

Szerintünk persze igen, de most lehetőséged van arra, hogy részt vegyél egy (vagy akár több) mini egyetemi órán és saját tapasztalataid alapján dönts a dologról. Olyan témákat választottunk, amit tényleg tanítunk az Alkalmazott közgazdaságtan alapszakon, sőt, így ebben a formában csak az Alkalmazott közgazdaságtan alapszakon tanítunk.

Ekkor nézhetsz be hozzánk! (A járványhelyzet és a Budapest-Debrecen távolság miatt minden második alkalom online, de ha éppen itt vagy a közelben, miért ne néznél be offline? Most mindkét forma autentikus.)

Mit kell tenned, hogy jelentkezz?

Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot!

Egy jelentkezési lapon is bejelölhetsz több órát, de akár több jelentkezési lapot is kitölthetsz. Sőt, később is kitöltheted a jelentkezési lapot, ha még nem tudod, hogy ráérsz-e például január 29-én.

Egy dolgot kérünk, az adott hét szerdáján 12 óráig érkezzen mindig be a jelentkezési lapod, hogy fel tudjuk a jelentkezéseket dolgozni.

 A cikk a Budapesti Corvinus Egyetem weboldaláról került átvételre változtatás nélküli formában.