A jó döntés önismerettel kezdődik - videó

Élő műsorban segítette a felvételizőket a Budapesti Gazdasági Egyetem. Buzder Brigitta, pályaorientációs tanácsadóval készült beszélgetést az intézmény közösségi oldalán közvetítette. A személyes programok helyett idén így tájékozódhattak a diákok.

Az online tanácsadás kulisszatitkairól, a felvételivel kapcsolatos, önismereti tanácsokról és a BGE nyújtotta lehetőségekről többet is megtudhattok videónkból.

A felsőoktatási intézményeknek nem csak az oktatásban kellett online eszközökhöz nyúlniuk az utóbbi időben, hanem a kommunikációs, marketing feladatok, a hallgatók, felvételizők informálása is kreatív megoldásokat kívántak. A BGE több tájékoztató programját is a közösségi médiában tartotta, online formában. Így kaphattak elegendő információt a felvételi előtt álló diákok az ország legnagyobb gazdasági, üzleti képzését nyújtó egyeteméről, és persze ilyen online formában lehetett személyes tanácsokat is kérni pályaorientációs szakembertől, vagy az iskola jelenlegi hallgatóitól, kollégáitól.