Hamarosan kezdetét veszi az OTDK Agrártudományi Szekciója

Az idei online OTDK Agrártudományi Szekcióját az Állatorvostudományi Egyetem rendezi meg március 29-31. között. Az idén is nagy népszerűségnek örvendő szekcióban 220-250 hallgató fogja bemutatni kutatási eredményeit.

Az előadó hallgatókon kívül a szervezők változatos programelemekkel várnak minden érdeklődőt. A rendezvény Dr. Sótonyi Péter, az ÁTE rektorának köszöntőjével veszi kezdetét, majd többek között Dr. Palkovics László, Innovációs és Technológiai miniszter beszédét is meghallgathatják a jelenlévők. A megnyitó keretében még szó lesz magyar állatorvos-képzés múltjáról és jelenéről, végezetül pedig Dr. Nagy István agrárminiszter nyitja meg a 35.OTDK Agrártudományi Szekcióját.

Az előző évekhez hasonlóan a középiskolások is bemutathatják eredményeiket.
Az előző évekhez hasonlóan a középiskolások is bemutathatják eredményeiket.Fotó / 123RF

Ezt követően a hallgatóké a főszerep, akik 23 különböző tagozatban, mint például állat-genetikai és biotechnológiai vagy tájökológiai témákban prezentálhajták munkáikat. Az előző évekhez hasonlóan a középiskolások szintén bemutathatják eredményeiket. A szekció március 31-én záró ünnepéllyel és az eredmények kihirdetésével ér véget.
Minden érdeklődő online csatlakozását szeretettel várják a szervezők a Microsoft Teams felületén. A részvételi szándékot ezen az email címen előre jelezni kell.

Izgatottan várjuk az Agrártudományi Szekció alakulását, melyről a rendezvény után mi is beszámolunk. Kövess minket a facebookon is!