Elstartolt a SuliLife.hu

Legyen szó akár középiskolaválasztásról, nyelvtanulásról, középiskolai felvételiről, érettségiről vagy digitális oktatásról, a SuliLife (sulilife.hu) valódi társ a választásban, a segítségnyújtásban.

A Mediaworks gyerekeket foglalkoztató, oktatási témákat közérthetően bemutató portálja első kézből, az Oktatási Hivatal szakmai támogatásával mutat irányt a fiataloknak, tinédzsereknek és szüleiknek a pályaválasztás és a középiskolai mindennapok útvesztőiben.

A SuliLife.hu a középiskolába készülő, a középfokú oktatási intézmény-választás előtt álló fiataloknak és szüleiknek, valamint a már középiskolában tanuló diákok számára kíván segítséget nyújtani a választásban az őket érintő és érdeklő tartalmakkal.

Az elsősorban középiskolásoknak szóló felület kiemelten foglalkozik a fontos tanulási kérdésekkel és nehézségekkel, a középiskolai felvételire, majd az érettségire való felkészülés lehetőségeivel és aktuálitásaival, az online oktatás témakörével, valamint a különböző intézménytípusok bemutatásával a gimnáziumtól a szakképzési centrumokon át a technikumokig, releváns képet adva a mai intézmények jellemzőiről és erősségeiről.

A középiskolai kitekintőn, a hasznos és szórakoztató tartalmakon, a tanulást segítő kvízeken és teszteken túl, a portál érdekes olvasnivalót kínál a tanulási nehézségek, sajátos nevelési igény és a tehetséggondozás témakörében is.

A SuliLife.hu egy sokszínű, közérthető, informatív és szórakoztató felület a fiatalok számára, mely kitűnő iránytűként szolgálhat az általános iskolától az egyetemig vagy a szakmaválasztásig.

Kövesd a Facebookon, az Instagramon vagy a Tik-tokon.