Van egy jó ötleted digitális pénzügyi megoldásokkal kapcsolatban? Ez a lehetőség neked szól!

A Digitális Jólét Program által meghirdetett Fintech Design verseny keretein belül a felsőoktatásban tanuló hallgatók a jövő digitális pénzügyi megoldásait tervezhetik meg.

A jelentkezési határidő április 30., a pályázatok benyújtása pedig május 31-ig lehetséges.
A legjobb pályaművek benyújtói akár arra is lehetőséget kaphatnak, hogy megvalósítsák az ötleteiket. Mindemellett gyakornoki pozíciókat és nemzetközi rendezvényeken való részvételi lehetőséget nyerhetnek.

A verseny három kategóriában indul: digitálistermék-design, service design/UX design, valamint digitális pénzügyi ismeretterjesztő tartalom vizuális megjelenítése.

A DJP közleménye szerint Gulyás Tibor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta: a program egyik célkitűzése, hogy népszerűsítse a digitális pénzügyeket, felhívva a figyelmet a fintech szolgáltatásokra. Ezek fejlesztése szempontjából a fiatalok rendkívül fontos célcsoportnak számítanak. A cél olyan fintech megoldások ösztönzése, melyek a Z generáció számára is előremutatóak lehetnek. Ez azért fontos, mert számukra a pénzügyi szektor digitalizációja alapelvárásnak számít.

A részletes versenykiírást a Digitális Jólét Program honlapján találhatjátok meg, a jelentkezéseket pedig a palyazat@djnkft.hu címre várják a név, életkor, elérhetőség, hallgatói jogviszony és versenykategória megadásával.

forrás: MTI