10 ezer forint kreditenként? A Campus Mundi ösztöndíjával nem lehetetlen!

A járványhelyzet miatt még mindig korlátozottak az utazási lehetőségek, de az online tanulás új távlatokat nyithat az élmény- és tapasztalatszerzésben. Aki a világ bármelyik egyetemének online kurzusai közül választ a Campus Mundi programon belül, az a hallgató ösztöndíjat is kaphat kreditenként! Tudj meg többet a digitális kreditszerzés ösztöndíjról!

A világ egyetemei online kurzusokkal várják az érdeklődőket, köztük a magyar hallgatókat is. A Campus Mundi ösztöndíj ezért a világ bármely felsőoktatási intézményében tervezett virtuális mobilitásra is pályázható. Az így teljesített kreditekért 10 000 forint támogatást biztosít a program, ami 30 kredit megszerzése esetén 300 000 forint ösztöndíjat jelent egy félévre.

A Campus Mundi virtuális mobilitási támogatásnak köszönhetően a felsőoktatási hallgatók széles köre tanulhat akár Európán kívüli egyetemeken is online módon, bármely képzési szinten (alap, mester, doktori), bármilyen képzési formában (nappali, levelező, távoktatás), a lehető legváltozatosabb tudományterületeken. Az ösztöndíj mindenkinek elérhető: a 100 pontos értékelési rendszerben már 55 ponttól támogatott státuszt kaphatnak a pályázók.

Pályázz te is!
Pályázz te is!Fotó / Campus Mundi

A hallgatók számára egy online félév is biztosítani tudja a szakmai és nyelvi fejlődést, emellett nemzetközi szakmai kapcsolatok kialakítására is van mód. Egy világszínvonalú, akár Európán kívüli egyetemen folytatott részképzés pedig még akkor is kiemelkedő jelentőséggel bír a karrierépítés során, ha az a lehetőségekhez rugalmasan alkalmazkodva, a virtuális térben valósul meg.

A Campus Mundi program hazai koordinálását a Tempus Közalapítvány végzi. Tudj meg mindent az ösztöndíjlehetőségről: www.tka.hu > Hallgatóknak

Pályázási információk
Utolsó lehetőség a pályázásra, az ösztöndíj támogatás már csak az 2021/2022 őszi félévben teljesíthető részképzésekre vehető igénybe.

Campus Mundi ösztöndíjakra csak magyarországi konvergencia régióban (Budapesten és Pest megyén kívüli területek) tanulmányokat folytató és/vagy ott állandó lakóhellyel rendelkező hallgatók pályázhatnak.