Tudj meg többet a Campus Mundi digitális kreditszerzéséről

Itthoni biztonságos környezetben tanulnál a világ bármely országának legjobb egyetemein, ráadásul ösztöndíjjal? A Campus Mundi ezt is lehetővé teszi a számotokra.

A járványhelyzet a nemzetközi mobilitási programokra jelentkező hallgatókra is hatással van. Éppen ezért a Campus Mundi ösztöndíj figyelembe vette a pályázók igényeit és a megváltozott körülményeket. Ezáltal részképzés esetén már online lehetőségek is elérhetőek digitális kreditszerzés keretében és akár a szobádból is tanulhatsz a világ legjobb egyetemein ösztöndíjjal.

Mit jelent a digitális kreditszerzés?

Digitális kreditszerzés esetén a pályázó itthonról, kiutazás nélkül teljesíti a fogadóintézmény által kínált kurzusokat, és az így teljesített kreditekért ösztöndíjat kap.

Mely ösztöndíjtípus esetében, mely országokba pályázható digitális kreditszerzés?

A Campus Mundival kizárólag részképzés esetén valósítható meg teljesen digitális kreditszerzés, a világ bármely országának bármely egyetemén. Szakmai gyakorlat esetében virtuális tevékenység nem támogatható.

Mennyi ösztöndíj jár a digitális kreditszerzés időszakára?

Digitális kreditszerzés során felvett és teljesített kreditenként 10 000 forint / félév a támogatás összege. Kiegészítő támogatások erre az időszakra nem igényelhetőek.

Akár ennyit is kaphatsz

Ha a hallgató a félév megkezdése előtt 30 kreditet vesz fel a külföldi egyetem kurzuskínálatából, a Campus Mundi támogatási szerződését digitális kreditszerzésre köti. A félév végén a tárgyait sikeresen teljesíti, erről Transcript of Records-ot kap, a külföldi kurzusok az itthoni tanulmányába beszámításra kerülnek.
A teljesített félévre az alábbi ösztöndíjat számoljuk el:
30 kredit x 10 000 forint = 300.000 forint / félév

Fontos tudnivalók

  • Ez a lehetőség a 2021-es őszi félévre szól
  • Az őszi online kurzusokra a határidő több külföldi egyetemen hamarosan lejár, így érdemes minél előbb egyetemet keresni, kurzusokra jelentkezni
  • A pályázónak vidéki lakcímkártyával, vagy vidéki egyetemi aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie (nem pályázhatnak budapesti és Pest megyei lakcímmel és képzési hellyel rendelkező hallgatók)
  • A minimális kredit, amit az online részképzés során teljesíteni szükséges: 20 ECTS
Útmutató a Campus Mundi pályázatához
Útmutató a Campus Mundi pályázatáhozFotó / tka.hu

A részletes pályázati felhívás itt érhető el.

Ha további kérdésed van ajánljuk a Campus Mundi GYIK-et. Ha pedig nem találod a kérdésedre a választ, írj a campusmundi@tpf.hu címre!

A Campus Mundi program hazai koordinálását a Tempus Közalapítvány végzi. Tudj meg mindent az ösztöndíjlehetőségről itt!