5 érv a Campus Mundi digitális kreditszerzés mellett

A járványhelyzet továbbra is megnehezíti a külföldi utazásokat, azonban emiatt nem kell lemondanod arról, hogy te is megtapasztald, milyen lehet cserediáknak lenni a világ bármelyik egyetemén! Jelentkezz te is a 2021/2022 őszi szemeszterre!

A Tempus Közalapítvány összeszedte, hogy miért érdemes pályáznod a Campus Mundi digitális kreditszerzés ösztöndíjára, amelyre már csak pár heted maradt.

Íme 5 érv, amiért érdemes belevágnod:
Nem kell a szeretteidtől távol lennedBizony, manapság már nem kell elutaznod ahhoz, hogy külföldi egyetemen tanulhass! Ha most pályázol, már ősztől kipróbálhatod magad vendéghallgatóként anélkül, hogy hátrahagynád a barátaidat, a párodat vagy a rokonaidat.
Az otthonod kényelméből vehetsz részt akár a világ legjobb egyetemének kurzusainBármely képzési szinten (alap, mester, doktori) és bármilyen képzési formában (nappali, levelező, vagy távoktatás) pályázhatsz! Sajnos, a járványhelyzet miatt sok országba még mindig nem lehetséges a kiutazás, de az online tanulásnak nincs akadálya!
Jól mutat a külföldön szerzett tudás az önéletrajzodban
Turbózd fel a CV-det egy külföldön végzett szemeszterrel, hiszen ezzel biztosan ki fogsz tűnni álláskeresésnél a munkaerőpiacon. Leendő munkáltatódat nem csak azzal fogod lenyűgözni, hogy elvégeztél külföldön egy félévet, hanem azzal is, hogy mindezt rugalmasan, a legmodernebb módon, digitálisan teljesítetted.

Bármely képzési szinten (alap, mester, doktori) és bármilyen képzési formában (nappali, levelező, vagy távoktatás) pályázhatsz!
Bármely képzési szinten (alap, mester, doktori) és bármilyen képzési formában (nappali, levelező, vagy távoktatás) pályázhatsz!Fotó / Campus Mundi

Nemzetközi ismeretségekre tehetsz szert

Sok új külföldi barátot szerezhetsz az online térben is, akikkel később meglátogathatjátok egymást, ezáltal személyesen is megismerhetitek a másik szülővárosát és kultúráját. Azonban az új barátságokon kívül az is hasznodra válhat, hogy neves külföldi előadókkal és professzorokkal találkozhatsz virtuálisan, akik később a szakdolgozatodban vagy egy fontos kutatásodban segíthetnek.
Akár 300 000 forint ösztöndíjtámogatást is kaphatsz egy szemeszterreCampus Mundi digitális kreditszerzés esetén felvett és teljesített kreditenként 10 000 forint / félév a támogatás összege, ez a szokásos félévenkénti 30 ECTS kredit teljesítése esetén 300 000 forint ösztöndíj támogatást jelent egy félévre. Azaz nem kell utazási- és szállás költségekre költened és még ösztöndíjat is kapsz.
Megjött a kedved a pályázáshoz? Akkor a pályázási feltételekért és a pályázási felületért kattints az alábbi linkre: https://tka.hu/palyazatok/4888/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-reszkepzeshez
Siess, mert a legtöbb külföldi egyetem őszi kurzusaira már csak néhány hétig tudsz jelentkezni! A Campus Mundi ösztöndíj megpályázásának egyik feltétele pedig a kurzusok visszaigazolása a fogadóintézmény részéről.

A Campus Mundi program hazai koordinálását a Tempus Közalapítvány végzi. Tudj meg mindent az ösztöndíjlehetőségről itt!

A teljes cikket itt olvashatod.