Corvinus Business Intelligence - ismerd meg podcasten

A Corvinus Business Intelligence podcast műsorában Theodore S. Boone, a Corvinus oktatója és hallgatói várnak aktuális és érdekes üzleti témákkal. Ismerd meg első kézből a jövő üzleti vezetőit és projektjeiket, amelyen jelenleg is dolgoznak.

A legutóbbi adásban a ZtimesZ alapítóitismerhettük meg, Barbara Emőri és Francisca Trocado szermélyeiben. A ZtimesZa legújabb, magyarországi fiatalok számára szóló divatmárka. Egyedisége abban rejlik, hogy az egyes darabok QR kóddal vannak ellátva, ami az új kapcsolatok kialakítását könnyítheti meg a fiatalok között. A Z generációsok számára a technicizált világba való szocializálódás okán sokszor problémát jelenthet a személyes kommunikáció, kiváltképp eddig ismeretlenekkel. Erre adnak megoldást a ZtimesZ darabjai, amiken az elhelyezett QR kódok beolvasása után megjelenik a viselő személyes profilja, profilképével, nevével, közösségi oldalainak elérhetőségével és bármilyen alap információval, érdeklődési körrel, amit a viselő meg kíván adni.

A Corvinus Business Intelligence podcast-ben minden beszélgetés angolul zajlik.
A Corvinus Business Intelligence podcast-ben minden beszélgetés angolul zajlik.Fotó / 123RF

Olyan kezdeti beszélgetést elindító és segítő kérdések is be vannak építve a profilba, mint a melyik könyvet olvasta utoljára, vagy milyen szupererővel rendelkezne az adott személy. A podcast beszélgetés során a termék további érdekességeire is fény derül és a tulajdonosok még azt is elmesélik, számukra mit jelent a divat. Minden beszélgetés angol nyelven zajlik, így a kiváló kikapcsolódási lehetőség mellett még nyelvtudásod fejlődésében vagy szinten tartásában is segíthetnek a rövid 15-20 perces adások.

Ha a te érdeklődésedet is felkeltette az egyetem podcast csatornája, megismernéd a ZtimesZ-t, vagy csak az angol hallás utáni készségeidet tesztelnéd, akkor hallgass bele a legutúbbi podcast adásba.