Ha tetszett a legutóbbi Corvinus Business Intelligence podcast

A Corvinus Business Intelligence podcast legutóbbi adásában a ZtimesZ alapítóival és tulajdonosaival való beszélgetést hallhattuk. Ha téged is megfogott a téma és még az angol gyakorlás is jól jött, akkor nem kell várnod a következő részig. Hallgasd vissza az előző podcast műsorokat.

Egy pár hónappal ezelőtti podcast adásban Theodore S. Boone és Anita Hamar vendége három részen keresztül Szluha Dénes volt. Szluha Dénes, a magyar kormány által támogatott kockázati tőkealap, a HiVentures növekedési befektetési igazgatója.

Ha nem ismered a HiVenturest, akkor a beszélgetés első részével kezdve azonnal képbe kerülsz miről szól működésük. Szluha Dénes elmesélte, hogy az egyetem utáni első munkahelyeit követően világossá vált számára, hogy a befektetések iránt érdeklődik igazán, és mai napig imádja a munkáját. A személyes tapasztalatokon kívül megvitatják a HiVentures mindennapos működését, valamint a közös együttműködés lehetőségeit.

A Corvinus Business Intelligence podcast-ben minden beszélgetés angolul zajlik.
A Corvinus Business Intelligence podcast-ben minden beszélgetés angolul zajlik.Fotó / 123RF

Anita Hamar arra is rákérdezett, milyen gyakornoki programokban vehetnek részt a frissen végzett egyetemisták, akiknek minden álma a HiVentures-nél dolgozni. A legutóbbi és legsikeresebb együttműködésekről is hallhatunk, jó példákat, amiből te is tanulhatsz, ha érdekel a start up-ok világa. A három 20 perc körüli beszélgetésből kiderül a menedzsment miért kulcsfontosságú egy vállalat életében, szó esik a projektek finanszírozásáról és kockázatról.

Tudj meg te is mindent a HiVentures működéséről miközben fejleszted az angolod.