Találkozzunk a Pont Ott Partin!

Te is idén érettségiztél és várod a felsőoktatási felvételi ponthatárokat? Akkor a Pont Ott Partin a helyed!

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese június 14-én jelentette be Facebook oldalán, hogy idén ismét lesz Pont Ott Parti. Az ITM, Oktatási Hivatal és a HÖOK közös szervezésében valósul meg az idei rendezvény, amelyen együtt várjhatjuk a ponthatárokat. Az ELTE Lágymányosi Campus helyszínén várják a fiatalokat június 22-én délután három órától. Több kerekasztalbeszélgetést is meghallgathatunk különböző izgalmas témákban. A ponthúzás előtti órákban pedig a Fonogram-díjas zenekar, a Soulwave gondoskodik majd a remek hangulatról. Az este főszereplője persze a nyolc órakor kihirdetésre kerülő felvételi ponthatárok lesznek, amelyet óriás kivetítőkön követhetnek nyomon a jelenlévők. Az ünneplés pedig már rögtön ezután elkezdődhet, hiszen 20:30-kor újabb zenés fellépővel várnak a szervezők, aki nem más, mint Metzker Viktória. Kapuzárásra 22:30-kor kerül sor.

A 2018-as Pont Ott Partin így vártátok a pontokat.
A 2018-as Pont Ott Partin így vártátok a pontokat.Fotó / Mudra László

Vegyél te is részt az ország legnagyobb pontváró partiján és ünnepeld társaiddal a sikeres felvételit. A belépés ingyenes de a jelenlegi járványügyi szabályok értelmében a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy védőoltást igazoló EESZT applikációval látogatható.
Nem tudsz részt venni rajta, de első kézből vagy kíváncsi mindenre, ami ott történik? Akkor jó hírünk van, hiszen az unilife.hu folyamatosan közvetíti a Pont Ott Parti legfontosabb pillanatait! Ne maradj le te se a legjobb részekről és kövesd az élő adást a ponthatárok kihirdetésének pillanatáról a facebook oldalunkon!

A fővárosi rendezvény mellett, több vidéki helyszínen egy időben szintén közösen várják a felvételi ponthatárokat a fiatalok. Szegeden, Győrben, Miskolcon és Pécset te is csatlakozhatsz a 2021-es Pont Ott Partihoz.

Gyere el te is, találkozz velünk és szerepelj élő közvetítésünkben vagy nézz minket az otthonod kényelméből!