Felvételi ponthatárok 2021: itt követhetitek őket

Legyetek régi motoros egyetemisták vagy jövőbeni gólyák, a július 22-ei felvételi ponthatárok biztosan egyformán lázba hoznak titeket. Érdemes már jó előre tájékozódni és eldönteni, hogy hol és milyen formában szeretnétek majd átélni a ponthúzást. Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek, hogy mik a legjobb lehetőségek az eredmények követésére.

Online, az unilife.hu-n

Természetesen mi itt, a unilife.hu-nál ezúttal is számot adunk az egyetemi felvételi összes fontos állomásáról, így július 22-én a ponthúzás eredményeiről is: a ponthúzás napján folyamatosan frissülő cikkünkben fogunk beszámolni Nektek a nap legfontosabb eseményeiről és este a ponthatárokról is!

Az idei felvételihez kapcsolódó összes cikkünket megtaláljátok a 'Felvételi 2021' menüpontban. Külön felhívjuk a figyelmet arra a cikksorozatunkra, ahol szakokra lebontva gyűjtöttük össze nektek az előző évek ponthatárait.

 

Élőben, a Pont Ott Partin

Sokéves hagyomány már a Pont Ott Parti (POP). Van, aki otthon várja a ponthúzást (és esze ágában sincs emberek közelébe menni egy ilyen stresszhelyzetben), mások inkább társaságban élnék át ezeket az izgalmas, akár éveknek tűnő perceket. Ők azt mondják, ha nem sikerül, akkor azért buliznak, ha meg igen, akkor azért. Egy biztos: idén is lesz Pont Ott Parti öt helyszínen; Budapesten (az ELTE Lágymányosi Campusán), Pécsen (a Széchenyi téren), Szegeden (a Dugonics téren), Miskolcon (a Szinva teraszon), Debrecenben (Campus Fesztivál) és Győrben (a Széchenyi István Egyetem campusán).

A budapesti esemény teljes programját itt, a pécsit itt, a szegedit itt, a miskolcit itt, a győrit itt, a debrecenit pedig itt tudjátok megnézni.

Online, a Felvin

A felvételi hivatalos oldalán is tudjátok követni az eredményeket.

A ponthúzás napján folyamatosan frissülő cikkünkben fogunk beszámolni Nektek a nap legfontosabb eseményeiről és este a ponthatárokról is!
A ponthúzás napján folyamatosan frissülő cikkünkben fogunk beszámolni Nektek a nap legfontosabb eseményeiről és este a ponthatárokról is!Fotó / 123RF

Csak neked, sms-ben

Előbb vagy utóbb mindenkihez megérkezik a várva várt sms is, arról a bizonyos besorolási döntésről. Annak, hogy ez mikor következik be, nincs köze a végeredményhez. Semmiképp ne ess kétségbe, ha sokat várat magára! Addig is figyeld a ponthatárokat és próbálj türelemmel lenni.

+1 acél idegzetűeknek, igazi hidegvérűeknek, a legnagyobb zen mestereknek és mindazoknak, akiket teljesen hidegen hagyna az eredmény

Hivatalos értesítőt is kap mindenki e-mailben, legkésőbb augusztus 5-ig, amelyet ettől az időponttól a Felvi felületéről is letölthettek majd.

Még mindig bizonytalan vagy a pontszámítási szabályokban? Akkor ez a rövid videó neked készült!

Van élet a pontszámítás után is

Ha esetleg nem sikerül a felvételi, akkor sem kell elkeseredni, hiszen idén is lesz pótfelvételi, amiről szintén beszámolunk majd. A részletekkel a ponthirdetés után néhány nappal fogunk jelentkezni.