Sokoldalú fesztiválra vágysz? Van egy ötletünk!

A Mathias Corvinus Collegium által szervezett MCC Feszt augusztus 5. és 7. között kerül megrendezésre Esztergomban.

A fesztivál „Hangot adunk a tehetségnek” címmel mutatja be az MCC tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közösségi beszélgetéseket és könnyűzenei koncerteket rendez.

Nyolc helyszínen és hat színpadon lesznek programok, a fellépők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a PASO, Tóth Vera, Kállay-Saunders András, Lotfi Begi vagy DJ Dominique.

Nyolc helyszínen és hat színpadon lesznek programok,köztük a Csík Zenekar.
Nyolc helyszínen és hat színpadon lesznek programok,köztük a Csík Zenekar.Fotó / Csík Zenekar

 Az MCC Feszt azonban nem csak a szórakozásról fog szólni. Kiemelt jelentősége lesz a közéleti, a kulturális és a társadalmi előadásoknak és beszélgetéseknek is, azzal a nem titkolt céllal, hogy a tehetséggondozó intézményt népszerűsítsék a potenciális jelentkezők számára. Az érdeklődők neves külföldi és magyar oktatókkal találkozhatnak, illetve olyan ismert személyek mesélnek majd karrierútjukról, akik példaként szolgálhatnak a hallgatóság számára. Ilyen például: 

  • Renee DiResta, a Társadalmi dilemma című sikerfilm szereplője, 

  • Dennis Mark Prager amerikai bestselleríró, rádiós talkshow műsorvezető 

  • vagy Abishur Prakash világhírű indiai származású jövőkutató. 

Továbbá híres közéleti személyiségek által olyan témák is terítékre kerülnek, mint például a koronavírus-járvány vagy az Európai Unió előtt álló kihívások. Mindemellett természetesen bemutatkozik a Mathias Corvinus Collegium teljes képzési palettája is.

Az MCC Feszt bárki számára nyitott, és alapvetően ingyenes - azonban lehetőség van úgynevezett MCC Feszt Pass vásárlására, mely számos kedvezményt biztosít a tulajdonosa számára.

További információkat a fesztivál honlapján találhatsz.

forrás: mcc.hu