Az UniLife percről-percre tudósít a Pont Ott Partiról és azonnal közli a hivatalos ponthatárokat

Különleges nap lesz a 2021. július 22., ugyanis aznap este húzzák meg az egyetemi felvételi ponthatárokat. Az UniLife csapata éppen ezért nem kevesebbel, mint élő közvetítéssel és szinte valós idejű írásos tudósítással, percről-percre cikkel készül.

Beszámolunk a nap eseményeiről, programokról, érdekességekről és természetesen nálunk azonnal megtudhatjátok, hol, milyen ponthatárokkal juthattok be a kiválasztott intézménybe! Tudósítóink segítségével annak is megmutatjuk a budapesti Pont Ott Partit és hangulatát, aki nem tud személyesen jelen lenni. Interjúkban szólaltatjuk meg a nap legfontosabb személyeit és veletek is beszélgetünk a helyszínen. Percről-percre cikkünk folyamatosan frissül majd, amit már aznap dél körül érdemes friss infókért, érdekességekért, hírekért, felsőoktatási témákért figyelni az oldalunkon.

Ha te is szívesen elmondanád a véleményed, vagy beszámolnál az élményeidről, várakozásaidról és a felvételivel, érettségivel kapcsolatos történetedről, ne tartsd magadban, írj nekünk az info@unilife.hu e-mail címre, vagy facebook, tiktok és instagram oldalainkon kommentben/ üzenetben és mi megosztjuk gondolataidat olvasóinkkal! Várjuk élmény beszámolóitokat arról is, ti hogyan töltitek a Pont Ott Parti estéjét! A beküldött képek, tartalmak folyamatosan megjelennek majd az oldalunkon, tartsatok velünk!

Facebook oldalunkon 19.00-tól élőben is velünk tarthatsz a Pont Ott Parti budapesti helyszínén. Lapat Dániel videós szerkesztő-újságírónk és Tamás Anett külsős újságírónk élőben tudósítanak a ponthirdetés előtti, alatti és utáni pillanatokról.

Pont Ott Parti Pécsett.
Pont Ott Parti Pécsett.Fotó / Löffler Péter

Az UniLife stábjától így első kézből tudhatjátok meg, melyik egyetemre, milyen ponthatárokkal lehetett 2021-ben bejutni.Addig is korábbi cikkeinkben már összegyűjtöttük nektek, hogy az elmúlt 5 évben hogyan alakultak a ponthatárok
társadalomtudományi
államtudományi
bölcsészettudományi
jogi
pedagógusképzési
agrár
műszaki
informatikai
természettudományi
sporttudományi
vagy gazdaságtudományi képzési területen.

Ebben a cikkünkben pedig arról olvashattok, hogy melyek voltak a legnépszerűbb felsőoktatási intézmények idén!

Idén 8 helyszínen is várható hivatalos Pont Ott Parti.
Idén 8 helyszínen is várható hivatalos Pont Ott Parti.Fotó / Löffler Péter

Hogy már most lélekben is készülhess arra, mit javaslunk, ha már tudod, hogy felvettek a vágyott egyetemre, nézd meg Márton Viktor videóját a témában, amelyben kiemeli, hogy elsősorban légy büszke magadra és ünnepelj! 

Természetesen, akkor is számíthatsz ránk, ha végül nem odakerültél be, ahová tervezted, vagy egyáltalán nem vettek fel. Videóink, cikkeink segítenek kitalálni mitévő legyél: az UniLife és SuliLife oldalain olvasahatsz az idei pótfelvételiről, de akár a szakképzés, felnőttképzés témaköreiben is sikeresen böngészhetsz nálunk.

Kövesd az UniLife Facebook, Instagram, és weboldalát, hogy képben legyél a legfrissebb felsőoktatási hírekkel!

UniLife. Tudj meg többet!