"Induljon a banzáj, essen szét a ház”: itt ünnepelheted meg hétvégén a sikeres felvételit

Kihirdették a ponthatárokat, amit több ezer érettségizett hallgató várt tűkön ülve. A sikeres felvételit méltóképpen illik is megünnepelni, ezért összegyűjtöttük a legjobb bulikat, ahol garantáltan kitombolhatjátok magatokat a barátaiddal.

Azt mindenképp tartsd észben, hogy a zenés és táncos rendezvények 18 éves kor felett kizárólag koronavírus elleni védettséget igazoló kártya vagy telefonos alkalmazás felmutatásával látogathatóak!

90'S KIDS party // David Guetta night - Ötkert - 07.24 (szombat)

Az Ötkert nevű szórakozóhely népszerű programsorozata egész nyáron, minden hétvégén pörög, így a ponthúzás hetén is tökéletes lehetőséget biztosít a bulizáshoz az érdeklődőknek. Ha szereted David Guetta és a '90-es évek zenéit, itt a helyed.

90'S KIDS party // David Guetta night - Ötkert - 07.24
90'S KIDS party // David Guetta night - Ötkert - 07.24Fotó / Ötkert

A Facebook-eseményt ide kattintva éred el.

Punnany Massif 18. születésnap - Budapest Park - 07.24 (szombat)

Ezt az együttest valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ahogy az esemény címéből is látszik, már 18 éve készítenek jobbnál jobb zenéket a közönség számára. Rajongóknak kötelező program, de a szimplán bulizni vágyóknak is szívesen ajánljuk.

Punnany Massif 18. születésnap - Budapest Park - 07.24
Punnany Massif 18. születésnap - Budapest Park - 07.24Fotó / Punnany Massif

A Facebook-eseményt ide kattintva éred el.

PULSE & Friends Meet on the Lupa Beach - 07.24 (szombat)

Ha fülledt szórakozóhelyek helyett inkább napsütésre és vízpartra vágynál, erre is van egy tökéletes programötletünk. A népszerű Lupa Beachen a víz mellett napozva élvezheted a meghívott fellépők szettjeit. Ide ráadásul védettségi igazolás sem szükséges.

PULSE & Friends Meet on the Lupa Beach - 07.24
PULSE & Friends Meet on the Lupa Beach - 07.24Fotó / Lupa Beach

A Facebook-eseményt ide kattintva éred el.

Ha egy éjszakánál hosszabb időt szeretnél lazítással és bulizással tölteni egy percig se aggódj, ugyanis van pár király ötletünk erre az esetre is.

Campus Fesztivál 2021 - 07.21-07.25 (Debrecen)

A budapestiek után most a vidékiek élvezhetnek előnyt, ugyanis Debrecenben kerül megrendezésre a Campus Fesztivál, ahol 5 napon keresztül a népszerű magyar előadók slágereire tombolhattok és élvezhetitek barátaitokkal a nyári szünetet, mielőtt elkezdődik az egyetem.

A Facebook-eseményt ide kattintva éred el.

Művészetek Völgye Fesztivál - 07.23-08.01 (Kapolcs)

A Balaton-felvidék legnagyobb összművészeti fesztiválját azok figyelmébe ajánljuk, akik érdeklődnek a különféle művészetek iránt, zeneileg pedig inkább az alternatív előadókat preferálják. Koncertek, színházi előadások és irodalmi estek várják az idelátogatókat.

Művészetek Völgye Fesztivál - 07.23-08.01
Művészetek Völgye Fesztivál - 07.23-08.01Fotó / Művészetek Völgye Fesztivál

A Facebook-eseményt ide kattintva éred el.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy csak is körültekintően vágj bele a bulizásba, hiszen ünnepelni és jól érezni magad felelősségteljesen is lehet. Mondhatnánk, leginkább úgy az igazi.