Felvételi 2021: Itt vannak az Állatorvostudományi szakjainak ponthatárai

Kihirdették a 2021. szeptemberében induló képzések ponthatárait. Összegyűjtöttük Nektek, hogy hány ponttal lehetett bejutni az Állatorvostudományi Egyetem szakjaira!

Kíváncsi vagy más egyetemek ponthatáraira is? Itt megtalálod a CORVINUS, az ELTE, az SZTE, a BME, az SE, a MATE, a PTE, a DE, a BGE, az NKE, a PPKE, az OE, a KRE és az ME ponthatárait!

Az idei évben 11 százalékkal jelentkeztek többen a felsőoktatásba és a modellt váltott egyetemek népszerűsége is egyre növekszik. A felvételi kapcsán idén több új sztárszak is felkerült a listára. 

A 2021-es felvételi eljárásban 101 881-an jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, ezen belül 843-an az Állatorvostudományi Egyetemet is megjelölték. 

Lássuk a ponthatárokat!

TIPP: Ha mobileszközön olvasod cikkünket, húzd oldalra a táblázatot a pontszámokért!

Intézmény betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
ATE A N A biológia 436
ATE A N K biológia 436
ATE O N A állatorvosi 437
ATE O N K állatorvosi 412
ATE M N A biológus 77
ATE M N K biológus n.i.

Kíváncsi vagy a legnépszerűbb szakokra? Itt megtalálod a gazdálkodási és menedzsment, a pszichológia, a gyógypedagógia, az ápolás és betegellátás, a mérnökinformatika, a kommunikáció és médiatudomány, a kereskedelem és marketing, a pénzügy és számvitel, a nemzetközi gazdálkodás és a turizmus-vendéglátás ponthatárait!