Tehetséggondozó program a Mediaworks-nél!

Tehetséggondozó programot indít a Mediaworks Hungary Zrt., a gyakorlatorientált program során a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőitől lehet megtanulni a hír- és riportkészítés csínját-bínját! Itt vannak a részletek!

Ha érdekel a média világa, szeretsz írni, de nincs még szerkesztőségi gyakorlatod, publikációs rutinod, vagy netán az elméleti tudásod már megvan, de a gyakorlati médiamunka még hiányzik, akkor a Mediaworks Tehetséggondozó Programja neked szól!

Tudj meg többet! Korábbi cikkünkben összeszedtük nektek a jelentkezési feltételeket, illetve a leggyakrabban ismételt kérdéseket is! Csatlakozzatok most a Mediaworks Tehetséggondozó Programjához, mert aki lemarad, az kimarad.

A jelentkezés határideje: 2021. október 15.

Az anyagokat a tehetseggondozas@mediaworks.hu e-mail-címre várják, tárgyban a „Tehetséggondozásra jelentkezés" címszó feltüntetésével.

A pályázatról ugyanezen az e-mail címen vagy a 1/ 920-69-84-es telefonszámon lehet érdeklődni, valamint elolvashatod a gyakran ismétlődő kérdésekre adott válaszokat a Mediaworks Tehetséggondozó Program Facebook oldalán.

A program helyszíne Budapest, a cég Üllői úti székháza.