Holnap zárul az Erasmus Napok programsorozat

Az Erasmus Napok keretében több mint 5600 különböző programot szerveznek október 14-15-16-án világszerte. Magyarországon 32 városban tartanak előadásokat, virtuális eseményeket, kiállításokat és szórakoztató programokat, hogy megmutassák az Erasmus+ program sokszínűségét. Nézzük, mire számíthattok az utolsó napon!

Az Erasmus Napokat idén 5. alkalommal rendezik meg a világ számos országában. Magyarország 2018-ban csatlakozott a rendezvénysorozathoz – azóta a Tempus Közalapítvány koordinálásával, magyar projektmegvalósítók szervezésében közel 240 program valósult meg hazánkban. A rendezvényeken évről évre megmutatják, hogy mi mindent lehet megtanulni, megtapasztalni, és mit jelent részt venni az Európai Unió legnépszerűbb programjában.

Programok   

A weboldalon 3 kategória szerint böngészhetsz a programok között: 

A programsorozathoz és a közös ünnepléshez közösségi média csatornákon is lehet csatlakozni a #ErasmusDays használatával. A program koordinálását végző Tempus Közalapítvány szervezésében az @erasmusplus_hu Instagram-oldalon valósulnak meg aktivitások a következő napokban, az események emellett az Erasmus Napok 2021 Facebook-esemény alatt is követhetők.

Tudj meg többet a programról az Erasmus Napok oldalán.

forrás: Tempus Közalapítvány