Sosem késő elkezdeni: 3 ember, aki 90 éves kora után diplomázott

Azt mondják, a jó pap holtig tanul. Nincs annál szebb, mint amikor valaki szó szerint értelmezi ezt a mondást, és megmutatja, hogy a kor csak egy szám. Összeszedtük azokat a diákokat, akik 90 éves koruk után diplomáztak le. Új értelmet nyer az öregdiák szó!

Kimlan Dzsinakul - 91 éves

A thai nagymama 10 év tanulás után, személyesen az ország királyától vehette át diplomáját. A távoktatásban résztvevő asszony több mint 700 kilométert utazott családjával, hogy ott lehessen az ünnepségen. Egyébként humánökológia mesterszakon végzett.

Giuseppe Paterno - 96 éves

A második világháborús veterán, Giuseppe Paterno idén augusztusban tette le utolsó vizsgáit a palermói egyetemen. Történelem és filozófia alapszakon végzett, és ő lett az ország friss diplomása. Ami még érdekes, hogy beadandó munkáit egy '80-as évekbeli írógépen készítette, és valódi könyvekből tanult.

Hirata Sigemi - 96 éves

A Guiness-rekorder japán bácsi 2016-ban fejezte be tanulmányait kerámiaművészet szakon. Több, mint 10 évbe telt, míg levelezőn kijárta a sulit. A tananyag nagyobbik részét otthon sajátította el, de nem volt rest bejárni az iskola kiotói kampuszára sem.