Világsztárok gyermekei, akik a szüleik nyomdokaiba léptek: Sikerülhet túlszárnyalniuk őket?

Ezeket a gyerekeket elnézve van valami abban, hogy a tehetség örökölhető. Mondjuk, az is biztos, hogy egy szórakoztatóipari kapcsolatokkal rendelkező gazdag szülő sokat segíthet egy karrier beindításában.

Hollywoodban már igazi szórakoztatóipari dinasztiák alakultak ki, akik évtizedek óta a filmek világa körül nyüzsögnek, elég csak a Coppolákra gondolni, akik rendezéstől, a színészeten át az éneklésig mindenbe belenyúlnak több generáció óta. Hazánkban is több sztárcsemete készül arra, hogy a szüleik nevét öregbítsék.

A Pinkett-Smith gyerekek

A Pinkett-Smith gyerekek
A Pinkett-Smith gyerekekFotó / AFP

Jada Pinkett és Will Smith még átlagos családokba születtek, de a gyermekeik már korántsem. Trey, Jaden és Willow előtt a szórakoztatóipar összes ajtaja nyitva áll, de ha mégsem, akkor páros lábbal rúghatják be őket, úgy, hogy senki egy rossz szót se fog szólni miatta. Szerencsére, mindezt úgy használják ki, hogy minden tehetségük megvan hozzá.

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham
Brooklyn BeckhamFotó / GettyImages

David Beckham fia előtt egy bíztató labdarúgói karrier állt, de – apja legnagyobb bánatára – inkább anyja nyomdokaiba lépett és a divat világa mellett döntött. Modellnek állt, amiben a szülei két dologban is tudtak segíteni neki: kapcsolataikkal és a fene jó kinézetet biztosító génjeikkel.

Emme Maribel Muñiz

Emme Maribel Muniz
Emme Maribel MunizFotó / GettyImages

A 2020-as Superbowl félidei koncertjén a két A-listás énekesnő, Shakira és Jennifer Lopez mellett, utóbbinak a lánya Emma is fellépett, aki egyértelművé tette, hogy szülei után neki is lesz helye a toplistákon.

Lily Collins

Lily Collins
Lily CollinsFotó / Netflix

A legendás énekes, Phil Collins lánya nem a zenében találta meg a számításait, hanem színészként és íróként terjeszti a Collins család hatását a szórakoztatóiparban.

Olvasnál még sztárok gyerekeiről? Az UniLife-on összeszedtük a legzűrösebbeket.