„Istenem, mi történt?” - ezek voltak híres emberek utolsó mondatai

1/10
Marie Antoinette - A francia királyné kivégzésén véletlenül rálépett hóhérjának lábára a guillotine árnyékában, ezért utolsó mondata így hangzott: „Kérem, bocsásson meg, uram!”
2/10
Leonardo da Vinci - A híres művész 1519-ben a halálos ágyán összegezte munkásságát, amellyel minden bizonnyal nem volt elégedett: „Megsértettem az Urat és az emberiséget, mert a munkám nem ütötte meg azt a mércét, amit kellett volna.”
3/10
Frank Sinatra - A 20. század egyik legnagyobb tehetségének tartott énekese 82 évesen hunyt el 1998-ban. Utolsó szavai ezek voltak: „Elveszítem.”
4/10
Winston Churchill - A brit miniszterelnök 1965-ben hunyt el agyvérzésben. A feljegyzések szerint a híres politikus utolsó mondata így hangzott: „Unom az egészet.”
5/10
Emily Dickinson - Az amerikai költőnő állítólag 1789 verset írt, ezek közül azonban csak néhány jelent meg életében, azok is csak álnéven. 1886-ban halálos ágyán ezek voltak utolsó szavai: „Be kell mennem, mert felkel a köd.”
6/10
Steve Jobs - Az Apple alapítója, a híres feltaláló, Steve Jobs 2011 októberében távozott el súlyos betegség után. A családja körében távozó zseni szavai állítólag ezek voltak: „Oh wow! Oh wow! Oh wow!”
7/10
Diana hercegnő - Vilmos és Henrik herceg édesanyja 1997-ben hunyt el autóbalesetben Párizsban. A hercegnő a paparazzik elől menekülve, szeretője mellett ülve karambolozott. Utolsó mondata állítólag így hangzott: „Istenem, mi történt?”
8/10
Salvador Dalí - A 20. század híres szürrealista festőművésze a mai napig lenyűgözi festményeivel az embereket. 1989 januárjában Spanyolországban ezen szavak után hunyt el: „Hol van az órám?”
9/10
Bob Marley - A jamaicai énekes, dalszerző minden idők legismertebb reggae zenésze lett. 1981 májusában kórházban távozott el, előtte pedig ez a mondat hagyta el ajkait: „Pénzért nem vásárolhatunk életet.”
10/10
Elvis Presley - A Rock ‘n’ Roll királya mindössze 42 évesen, 1977-ben hunyt el. Drogfüggőségén túl több egészségügyi problémával is küzdött, így nem volt meglepő hirtelen halála, mely előtt ezek voltak utolsó szavai: „Bemegyek a fürdőszobába olvasni.”