Együtt erősek vagyunk. Csapatban.

Több mint 75.000 ember, mintegy 700 helyszínen: a STRABAG, mint globális építőipari technológiai konszern rendelkezik a legerősebb csapatokkal, bármilyen megrendelői elképzelés megvalósítására is kap megbízást.

Forrás: STRABAG

Legyen szó magas- vagy mérnöki létesítményekről, útépítésről, mélyépítésről, híd- vagy alagútépítés kivitelezéséről, ipari és kikötői létesítmények építéséről, épületüzemeltetésről vagy akár projektfejlesztésről – ha a projektek sikeres és partnerségen alapuló megvalósításában mindenkire, minden egyes munkatársra számítanak. Csapatban együttműködni és személyesen továbbfejlődni: amilyen változatosak megrendeléseket kapnak, ugyanolyan sokrétűek a STRABAG-nál a karrier lehetőségek, ha izgalmas munkahelyet keresel jó kilátásokkal. A STRABAG-nál számos lehetőség nyílik elindítani karriered. Legyen az gyakorlat, gyakornoki program vagy első munkahely – egy nemzetközi építőipari technológiai konszernél számtalan lehetőség vár, hogy kamatoztasd célzottan erősségeid. A kihívásokkal teli projektekhez ugyanis erős csapatokra van szükség, és elhivatott munkatársakra.

Nézzük, milyen lehetőségek várnak?

Tehetségmanagement

Rendszerszerű tehetségmenedzsment biztosítja, hogy a STRABAG munkatársai pontosan azokkal a kompetenciákkal és potenciálokkal rendelkezzenek, amelyekre a vállalatnak jelenleg és a jövőben szüksége van. A tehetségmenedzsment célja a munkatársak képességeik, céljaik és teljesítményeik felmérése, valamint meghatározott kulcspozícióknak a munkatársak fejlesztésével a saját sorokból történő betöltése. Ezáltal fenntartható módon biztosítható a minőség, a folyamatosság és a teljesítmény a vállalatcsoportnál.

Trainee program

Annak érdekében, hogy az egyetemen, technikumban végzettek optimálisan fel tudjanak készülni jövőbeni pozíciójuk követelményeire, 11-15 hónapos gyakornoki programot kínál a STRABAG műszaki vagy gazdasági területeken. A program során megismerhetik a STRABAG különböző szervezeti egységeit – tapasztalt szakemberek és vezetők irányítása mellett-, és gyakorlatot szerezhetnek a különböző üzleti területeken és feladatkörökben. Célzott továbbképzések egészíthetik ki a gyakornoki programot, mely egy több hónapos külföldi tartózkodást is magába foglalhat.

Neked miben rejlenek az erősségeid?

#strabag #teamswork #együtterősekvagyunk

karrier.strabag.hu

Forrás: STRABAG