Egy cég túlélése ezen múlhat

Az CX-Ray szerint a cégek túlélése a kulcsmunkavállalók beazonosításának képességén múlik. Ehhez hoztak létre egy új rendszert - mely abszolút objektíven képes értékelni a kollégák teljesítményét - amely az év végéig 100 hazai vállalat részére lesz ingyenesen elérhető.

Egyre fontosabb a munkavállalók teljesítményértékelése, - melyet a Gallup Intézet nemzetközi felmérése is igazol - ugyanis tíz munkavállalóból csak kettő érzi úgy, hogy a munkaadójától kapott visszajelzés megfelelő motivációt és inspirációt jelent a munkavégzése során.

Fotó / 123RF

Így azok a vállalatok tudnak győztesen kikerülni a mostani válságból, amelyek be tudják azonosítani kulcsmunkavállalóikat, és rájuk összpontosítva, őket ösztönözve képesek hatékonyságukat és teljesítményüket növelni, hiszen ők képesek húzni a céget és rájuk lehet építeni is.

Ha őket egy cég meg tudja tartani és megfelelően motiválni tudja, az már nagy lépés a siker felé.Ezen kollégák beazonosításban nagymértékben segíthetnek a modern, technológiára épülő teljesítményértékelő rendszerek, melyek adatalapúak és a szubjektív értékelésből fakadó torzítást minél inkább kiküszöbölik.

Ilyen az CX-Ray által fejlesztett adatalapú teljesítményértékelési rendszer is. A hálózattudomány és az adattudomány vívmányait ötvöző megoldást, a koronavírus járvány elleni gazdasági védekezés jegyében a CX-Ray év végéig 100 hazai vállalat részére ingyenesen rendelkezésre bocsátja.