Munka egyetem közben, vagy friss diplomával? Decemberben online állásbörze a BME-n!

Állást, szakmai gyakorlat lehetőséget keresel? Nem tudod még, hogy mi legyen a szakdolgozat, TDK vagy projektfeladat témád? Az Online Műegyetemi Állásbörzén több száz állás és gyakornoki pozíció közül válogathatsz 2020. december 2-3. (szerda-csütörtök) 10:00-17:00 között!

Élj a lehetőséggel és kötetlenül tájékozódhatsz a műszaki, informatikai, pénzügyi, gazdasági és természettudományi területek szakmáiban, emellett személyesen is beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel, így megtalálhatod a hozzád legjobban illő ajánlatot!

Az online térben standok helyett Microsoft Teams csatornákon keresztül nézheted meg az előadásokat és ezután felveheted a kapcsolatot a kiállítókkal, jelentkezhetsz interjúkra is.

Az Online Műegyetemi Állásbörzén több száz állás és gyakornoki pozíció közül válogathatsz.
Az Online Műegyetemi Állásbörzén több száz állás és gyakornoki pozíció közül válogathatsz.Fotó / Unsplash

Regisztrálj a muegyetemiallasborze.hu oldalon, töltsd fel önéletrajzod, és pár kattintással már kereshetsz is a kiállítók és állásajánlatok között!

További információkért látogass el az állásbörze honlapjára, vagy csatlakozz az eseményhez Facebookon, hogy biztosan ne maradj le semmiről. A lehetőségek csak rád várnak!

 Csesznok Flóra