Munkát keresel? Ezeken az oldalakon nézz körül!

Az álláskeresés hosszadalmas, alapos megfontolást igénylő feladat. A következő oldalakon találhatóak a legnagyobb cégek hirdetései és a legtöbb nyitott munkalehetőség, hogy legyen miből válogatnod.

ZynternKezdjük rögtön egy formabontó oldallal! Itt nem klasszikus álláshirdetéseket találhatsz, ha már pályán vagy egy ideje, valószínűleg a Zyntern nem a te site-od lesz. Ezen a felületen kifejezetten gyakornoki és pályakezdő munkák között egerészhetsz.

Tökéletes hely, hogy az Y és Z generáció tehetséges fiataljai megtalálják álmaik első munkahelyét. A felület a célcsoport igényeinek megfelelően modern, mintha csak egy közösségi oldalon lennénk. Egyetemistáknak már-már kötelező a regisztráció, ha nem akarnak kihagyni jó lehetőségeket.

LinkedInA LinkedIn egy kicsit más világba kalauzolja el az álláskeresőt. Inkább közösségi platformra hasonlít, mint munkalehetőségeket biztosító portálra. Manapság a LinkedIn fiók szinte kötelező, ha komolyan gondolod a munkakeresést.

Létrehozhatsz saját profilt, amin beállíthatod a munkavállalói státuszodat, feltöltheted és nyilvánossá teheted az önéletrajzodat, feltüntetheted a tapasztalataidat. Szakmai ismeretségeket alakíthatsz ki, és direkt üzenetben küldheted el a CV-det a neked tetsző cégeknek.

JobinfoA jobinfo.hu oldalán több, mint 9000 meghirdetett állás közül szemezgethet magának az érdeklődő. A jobinfo Magyarország egyik legrégebbi és legnagyobb részletesen kereshető állás adatbázisa.

Az interneten megtalálható munkalehetőségek nagy részét egy oldalon összegyűjtve segíti az elhelyezkedni vágyókat a munkaszerzésben.

FrissdiplomásSzintén a "zöldfülűek" oldala. A frissdiplomas.hu-n – ahogy az a nevéből is kiderül – leginkább egyetemisták és frissdiplomások találják meg számításaikat. Mindene megvan, amire egy álláskeresőnek szüksége van.

A következő oldalakon találhatóak a legnagyobb cégek hirdetései és a legtöbb nyitott munkalehetőség, hogy legyen miből válogatnod.
A következő oldalakon találhatóak a legnagyobb cégek hirdetései és a legtöbb nyitott munkalehetőség, hogy legyen miből válogatnod.Fotó /123RF

Állíthatunk be részletes szűkítést, amivel olyan munkákra is szűrhetünk, amikhez bizonyos nyelv ismerete szükséges. Kapunk eseménynaptárt is, amiben nyílt napokat, továbbképzéseket tudunk nyomon követni.

CV-OnlineTöbb mint 3000 álláshirdetés vár a weboldalon. A hirdetéseknél böngészhetsz a legfrissebb lehetőségek között, a regisztrációt követően pedig pár egyszerű lépéssel jelentkezni is tudsz az állásokra.

Ez hazánk egyik legnagyobb portálja, ahol rengeteg kategória közül, kulcsszavak segítségével egyszerűen ki lehet szűrni a neked való munkákat.

CareerJetTöbb legyet üthet egy csapásra, aki a CareerJetet választja – ez egy keresőmotor, amit arra fejlesztettek ki, hogy a meghirdetett ajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon a felhasználó.

A neten fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. Csak Magyarországról közel 30 000 állásra szűrhetünk, emellett csekkolhatunk külföldi ajánlatokat is.