Segíts, hogy fejlődhess! - BIGcare projektverseny

Állítsd a szakmai tudásod, fejlődésed és innovatív ötleteidet egy jó ügy szolgálatába, és segíts civil szervezeteknek új szintre emelni a hatékonyságukat!

A BIGcare projektverseny keretein belül csapatoddal azonnali hatást tudtok gyakorolni a civil szférára, marketing kampány felépítésével, arculattervezéssel, forrás menedzsmenttel vagy weblap fejlesztéssel.Ha mindig is érdekelt hogyan működik egy civil szervezet, vannak kreatív ötleteid, melyek jobbá tehetik a célközönségek elérését, ez a tökéletes lehetőség számodra!

Valósítsd meg az ötleteidet!Forrás: BIG/Latorcai Levente

A verseny keretén belül te is rengeteget fejlődhetsz, a programban szakmai mentorálásban részesülhetsz, igazi munkatapasztalatokat szerezhetsz, gyakorlatban hasznosíthatod ötleteidet, kiépíthetsz egy hasznos kapcsolati hálót, és persze a portfóliódat is bővítheted ezzel. Mindezek mellett a versenyben való részvétel a társadalmi felelősségvállalás és az önkénteskedés egy rendkívül hasznos formája. A résztvevők olyan civil szervezeteknek segíthetnek, mint például a Gólyahír Alapítvány, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, a Redmenta és még sok más.

Ha 25 és 18 év között vagy, jelentkezhetsz társaiddal együtt csapatban vagy önállóan is március 28.-áig. A verseny során véghezvitt projektek közül a legjobbak értékes nyereményekkel is gazdagodnak, a fődíj 1 millió forint értékében kerül kiosztásra. A program március 29.-én indul csapatalkotással, majd a projekt kiválasztása, mentorálás, elkészítés és kampányidőszak után a záróesemény május 6.-án lesz megtartva.

Forrás: BIGcare