TikTok függőség és Instagram kommunikáció - UniLife videó Kovács Lászlóval

Egy vállalkozás életében, a tudatosan felépített, személyre szabott marketingstratégia napjaink elengedhetetlen elemét jelenti, kiváltképp a felgyorsult - közösségi média platformok uralta - piaci világban.

Egy cég élettartamát, ahogyan egy termék eladását is nagyban meghatározza - egyebek mellett - például az, hogy milyen a vállalati koncepció, az, hogy melyik felületen és milyen gyakorisággal jelenik meg hirdetés, de az is, hogy milyen platformon és milyen stílusban történik a vásárlókkal a kommunikáció.

Abban az elképesztő rohanásban és reklámzajban, amelyben élünk, egyre nehezebb felismerni, hogy bizonyos piaci szegmensekben hol van olyan rés, amelyet érdemes lehet megcélozni és kitölteni, de sokak szerint a közösségi média felületek tartogatnak még piacra lépési potenciált.

Egy jól megírt Facebook bejegyzés, egy ügyesen szerkesztett Instagram poszt, ahogyan egy rövid, de tartalmas TikTok videó is, nemcsak követőket segít bevonzani, hanem gyakran a potenciális vásárlókhoz is segít eljuttatni termékeket, amely manapság számos cég megélhetését és jövőjét is jelentheti.

Céltudatos, szórakoztató, és ízig-vérig vállalkozó.

Ezekkel a jelzőkkel lehetne leginkább illetni Kovács Lászlót és vállalkozását, a Follow Marketing-et.
A Follow Marketing közösségi média marketing cég ugyan még csak pár éve indult útnak, de máris óriási sikereknek örvend, amit jól tükröz az egyre bővülő követői táboruk Facebookon és Instagramon.

A videóban - a megannyi céggel történt együttműködésből tapasztalatot merítő - Laci mesél nekünk arról, hogy hogyan lehet egy vállalkozás kommunikációja humoros, mégis hiteles; arról, hogy vállalkozóként mit tanácsol a fiataloknak, valamint arról, hogy mit gondol a TikTok addiktív hatásáról.

Krisán Diána