A borkóstolás tanulható - UniLife videó

Karakteres, üde, érett, tiszta, friss, gyümölcsös, virágos. Ezeket az ismertetőjegyeket olvasva mindjárt arra gondolhatnánk, hogy álmai nőjét mutatja be egy szerelmes ember a szebbnél szebb jelzőkkel; amíg az agresszív, szúrós, jellegtelen, vagy éppen az üres, jelzőkkel már-már sértegetni lehetne valakit. A fenti ismertetőjegyeket azonban főként borokra használják a szakértők és a (tudatos) borfogyasztók.

Ezekről és még sok más borokkal és pezsgőkkel kapcsolatos témáról rengeteget tud mesélni az elbűvölő egyéniségű Piskor Fanni, akiben már 16 évesen - egy olaszországi osztálykiránduláson - megszületett az elhatározás, hogy a borszakértő hivatást választja.

Fanni - fiatal kora ellenére - diplomás szőlész-borász mérnök, WSET 3 okleveles borszakértő, valamint a Borkollégium oktatója, aki jelenleg egyéni vállalkozóként bormarketing és gasztro PR tanácsadással foglalkozik az előadások tartása mellett. Nem véletlen tehát, hogy Fanni munkásságát rengetegen követik, amelyet hűen tükröz az igényes és inspiráló @borozzfannival Instagram oldalának, valamint Facebook oldalának követői tábora is.

Ha számodra is motiváló olyan fiatal nőket látni az üzleti világban, akik hisznek az álmaikban, célorientáltak, és barátságosak, miközben szakmájukban meghatározóak, akkor kattints a Fannival készült fenti videóra, amelyből megtudhatod, hogy Fannit a szakmán belül mi terelte annak edukációs oldala felé, hogy meg lehet-e tanulni tankönyvből a borász létet, ahogyan választ kaphatsz arra is, hogy miért kell vállalkozóvá váláskor kilépni a komfortzónádból.

Krisán Diána

Név: Piskor Fanni
Kor: 26 éves
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó
Tanulmányok: Szőlész-borász mérnök, WSET 3 okleveles borszakértő, Borkollégium oktató.
Social média: @borozzfannival, Borozz Fannival

Egy ismerősöd épp most érte el élete legnagyobb sikerét vállalkozásával?Ismersz olyat, aki a semmiből építette fel vállalkozását és 30 alatti?Mutasd be nekünk, és mi bemutatjuk őt itt az UniLife-on!Írj nekünk az info@unilife.hu e-mail címre!