Megoldanád a turizmus gondjait, de nincs hol bemutatni? Check IN Startup Program 20 millió forintos kezdőbefektetéssel!

Van egy remek ötleted, ami a régóta tartó koronavírus helyzetben könnyebbséget hozhat, de nincs platform, ahol bemutathatnád? Itt a lehetőség: Turisztikai startup programot indít - CheckINN Startup Program néven - a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Startup Campus.

Az inkubációs program keretében turisztikai, vendéglátó- vagy szállodaipari, vagy más ezekhez kapcsolódó ötleteket várnak a szervezők. Ha van ötleted, amivel segíthetsz olyan turisztikai helyszíneket, amielyek kiemelten kedvelt utazási területek és ezáltal zsúfoltak is; ha megoldást találtál a légiközlekedés gyorsabb és biztonságos újraindulására, vagy csak remek gondolatod van egy új érintkezésmentes élményre, akkor jelentkezz és nyerd meg az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor 20 millió forintos kezdőbefektetését.
A beválogatott csapatok öthetes online képzésen vesznek majd részt, amely során olyan képességek alapjait sajátíthatják el, mint például az időgazdálkodás, termékfejlesztés, üzleti terv, piacra lépési stratégia és marketing, valamint startup módszertanok. Ezen felül, pedig elképesztő lehetőség, hogy a programon belül - a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány partnerei által - szakmai mentoráció is indul a résztvevőknek. A programot a Demo Day zárja, ahol a legjobb csapatok befektetők előtt mutatják be ötletüket.
Életkortól és földrajzi helytől függetlenül bárki jelentkezhet, de feltétel, hogy legyen egy legalább két főből álló csapatod, illetve, hogy elküldd a jelentkezésed 2021. május 23-ig ahttps://www.startupcampus.hu/checkinn weboldalon keresztül.
Sok sikert kívánunk!