Munkát keresel? - töltsd le a Meló-Diák appot!

Elvesztél az álláskereső oldalak és hirdetések tömkelegében? Töltsd le a megújult Meló-Diák applikációt, ami igazán szuper funkciókkal bővült!

Rugalmasság kimaxolva

Az Appon keresztül különböző preferenciák közül válogathatsz:

  • Egy héten csak 1-2 napod van, amit munkára tudnál szánni? Nem probléma! Add meg "ráérésed" és a Meló-Diák munkatársai keresni fognak, ha van szabad hely a megadott napokra!
  • Inkább válogatnál az elérhető időpontok között? Ez is lehetséges! Ha jelentkeztél már egy adott munkára, például árufeltöltésre, láthatod a kategória szabad időpontjait, de találkozhatsz olyan foglalható napokkal is, amelyekre bárki pályázhat.
  • Belefáradtál, hogy nem kapsz visszajelzést egy munkára történő jelentkezés esetén? Ennek vége, ugyanis ezentúl minden elfogadott és elutasított megpályázott időpontról tájékoztatást kapsz!
Ha eddig nem töltötted le a Meló-Diák appját, akkor itt az ideje!
Ha eddig nem töltötted le a Meló-Diák appját, akkor itt az ideje!Fotó / Meló-Diák

 

Felcsigáztuk az érdeklődésedet? Mutatjuk hol érheted el mindezt!

Szükséged lesz egy érvényes Meló-Diák tagságra, melyhez a hozzád legközelebbi irodájukban tudsz hozzájutni.
Ha régebben már regisztrált tag voltál, tagságod ugyanitt tudod meghosszabbítani, de figyelj arra, hogy az érvényes diákigazolványod ne hagyd otthon!
A diákszövetkezetbe történő belépéskor egy Meló-Diák profilt is kell készítened. (Ha korábban regisztráltál az egyik irodában, vagy az interneten, akkor már rendelkezel Meló-Diák fiókkal.)
A beosztáskezelőt ezen a létrehozott profilodon, a Meló-Diák weboldalán, vagy applikációján keresztül érheted el. Ezt Androidos telefonodra, vagy iPhone készülékedre is le tudod tölteni. A regisztrációd elkészítésekor figyelj arra, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit gyakran figyelsz! Ha elfelejtenéd a megadott e-mail címed, vagy nem tudsz belépni, vedd fel a kapcsolatot a Meló-Diák ügyfélszolgálatával.

Időbeosztás

A „napi ráérés" fülön megadhatod, hogy a hónapban melyik nap, mettől meddig érsz rá. Ha például tudod, hogy ugyanúgy végzel adott napokon a suliban és nincs változás a heteid között az „állandó ráérés" szekció a neked való. Itt maximum 5 hétre előre tudod megadni, hogy adott napokon mikor tudnál munkát vállalni. Miután ezt letudtad, nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni a beosztásodat!

Miután mentorod összeállította a beosztásod, küldenek egy e-mailt, melyben a számodra kiosztott időpontokat itt tudod elfogadni. Továbbá azt is itt láthatod, hogy pontosan hova kell menned és, milyen óradíjban fogod végezni a munkádat.
Az általad vállalt műszakoknak két fajtája lehet:

  • zárt: nem áll módodban lemondani,
  • nyitott: ezt lehetőséget van lemondani 48 órán kívül, ha valami közbejött. Ezen belül a rendszer nem tudja elfogadni lemondási igényed.

A Meló-Diák törekszik arra, hogy minden téged érintő változásról a lehető leghamarabb értesülj. Ha beosztásod változik valami okból kifolyólag, például, ha reggel 6 helyett 7-re kell menned dolgozni, vagy ha az adott időpontra visszamondja a partner a megrendelést jelzik neked.

Ha eddig nem töltötted le a Meló-Diák appját, akkor itt az ideje!

A Karrier rovat támogatója a Meló-Diák, az eredeti cikküket pedig itt olvashatjátok el.