Jó fizetést ígér a német diszkontlánc

Csak nyári munkára vágysz, mert már vészesen kevés tartalékod maradt a bulikra, vagy teljes munkaidős állást szeretnél? Mindkét esetben találsz lehetőségeket az ALDI megújult karrier oldalán.

Teljesen új weboldal fogadja azokat az álláskeresőket, akik az ALDI-nál tervezik elkezdeni vagy folytatni karrierjüket. A klasszikus leíró állásajánlatok helyett komplex összefoglalókkal, képekkel, videós anyagokkal, munkatársi interjúkkal bemutatott, kontextusba helyezett állásajánlatok várják az érdeklődőket a www.karrier.aldi.hu honlapon.

Az oldalon kereshetsz állást

  • szakterületek,
  • szakmai tapasztalat, 
  • vagy lokáció szerint is.
A portál felépítése, kezelhetősége az álláskeresők átfogó tájékoztatását és a lehetőségek közötti könnyebb eligazodását segíti elő.Fotó / ALDI

Az ALDI Akadémia menüben bepillantást nyerhetsz a munkatársak számára nyújtott továbbképzési lehetőségekbe is. Míg az ALDI Világa menüpont kulisszatitkokat mutat be a vállalat hétköznapjaiból, friss hírekkel, információkkal látja el az érdeklődőket, werkfilmek és fotók segítségével teszi még informatívabbá az áruházlánc színes és nyitott kultúrájú világát.

Az új oldal a kevésbé gyakorlott pályázók számára is sok hasznos segítséget nyújt, így a jelentkezőket végig kalauzolja a kiválasztás menetén, tájékoztatja őket az egyes lépésekről, a rájuk váró kérdésekről, a szükséges tudnivalókról.

Ami a fizetést illeti
Az áruházlánc üzleteiben 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére minimum bruttó 335 700 forint, míg az elérhető legmagasabb bér bruttó 465 100 forint.

Az áruházvezetők kezdőbére körülbelül bruttó 603 400 forint, a pozícióban elérhető legmagasabb bér pedig bruttó 974 100 forint.

És ezt a videót láttad már? Ez biztosan meghozza a kedved ahhoz, hogy szétnézz az oldalukon.