Balatoni nyár - Munka és szórakozás egy helyen a Balcsi partján

A legtöbb fiatal izgalmas diákmunkát szeretne a nyárra, ahol lehetőleg nem egy iroda asztalát kell koptatni adminisztrálva. Te is épp munkakeresésben vagy? Eltöltenél pár hetet a Balaton partján? Szórakoznál, de közben pénzt is keresnél?

Ha ezekre a válaszod igen, akkor a legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttünk neked a Meló-Diák segítségével pár Balaton parti melót, ahol elég jó órabért kínálnak az alkalmazottaknak, továbbá ahol bejelentve, megfelelő körülmények között dolgozhatsz! Ki ne akarna pár méterre a parttól sütögetni, vagy éppen takarítani? Könnyebben megy el úgy egy munkanap, hogy tudod, délután már a víz mellett mulathatod az időt!
Legyél pultos és keveredj bulihangulatba!A Balaton mellett a legnagyobb szükség általában a pultosokra van. Ha szereted a pörgést, jó az állóképességed és bírod, ha emberekkel kell kommunikálni naphosszat, akkor mindenképpen csekkold le az oldalon az ajánlatokat! A pultos álláshoz tartozó elvárások általában 4-5 munkanap vállalásával indulnak, valamint legalább egy nyelv ismeretével, hiszen rengeteg külföldi látogat el kis hazánk tengeréhez. Dolgozhatsz Balatonalmádiban és Alsóörsön, Balatonbogláron, Balatonszemesen, vagy éppen Balatonföldváron, a lényeg, hogy válaszd ki a kedvenc partszakaszod és tölts pár felejthetetlen napot a környéken! Pultosként, felszolgálóként átlagosan 1300 forintos órabérrel számolhatsz, azonban vannak kiemelkedő fizetéssel munkára csábító ajánlatok is, akár 1445 forintos órabérért!

Ha szeretsz pörögni és egész nap az emberekkel kommunikálni, akkor a pultos munkát Neked találták ki!
Ha szeretsz pörögni és egész nap az emberekkel kommunikálni, akkor a pultos munkát Neked találták ki!Fotó / Mediaworks

Buli előtt vár a takarítás!

A sok nyaraló takarítókat is kíván, ezért a Balcsin találhatók olyan melók is, amelyek esetén a tisztogatás lesz a feladatod. Ha otthon is élsz és halsz a rendért, szívesen pucolnád ki a gondolataidat, miközben kitakarítod az egyes helyiségeket, akkor ne is keress tovább! Általában éttermek, vagy éppen szállások takarítására keresnek vállalkozó fiatalokat, akik hosszabb távon szeretnének a nyáron dolgozni. Így előnnyel indulnak, akik nem egy hétre vállalják a munkát, továbbá azok, akik nem szeretek korán kelni. A Balatonon a nap ugyanis tíz órakor indul! Fontos, hogy olyanok jelentkezzenek, akik heti három vagy négy napot is vállalnak, a többin pedig süttetheted a hasad! Balatonkenesén 18 év alatt is végezhető a munka! Ugyanitt keresnek négy órára is takarítót, aki este hat és kilenc között látják el a feladatokat és akár mosogatni sem restek! Ezek esetén az órabér 1259 forint!

A Balaton partján dolgozni életre szóló élmény és munkatapasztalat egyben!
A Balaton partján dolgozni életre szóló élmény és munkatapasztalat egyben!Fotó / Mediaworks

 

Barnulj, miközben dolgozol!

Bizony, nem viccelünk! Rengeteg lehetőséget találsz az egyes strandokon, amennyiben vonz a gyerekzsivaj és a 8 órás tömény napfény!
Az egyik legmenőbb lehetőség a Vízi vidámpark üzemeltetése. A feladatok közé tartozik a vízi park felügyelete, mentőmellények kiadása, karbantartás. Cserébe annyit kérnek, hogy két hónapot tölts náluk, érts szót a gyerekekkel és beszélj egy idegen nyelvet, mindezt Balatonfűzfőn!
Balatonfüreden, Balatonalmádiban, Balatonőszödön egyéb strand feladatokat is elláthatsz. Ilyen például a karszalagozás, napágy pakolás vagy éppen a bérelhető eszközök kipakolása. Esetenként a part rendberakása, hínárszedés, hulladékgyűjtés, csúszdafelügyelet, de a vizesblokkok tisztítása is részei lehetnek a napodnak. Az órabérek változatosak, 1200 és 1500 forint közötti összegek, érdemes tehát alaposan körülnézni és pásztázni a lehetőségeket!
Ezen kívül vannak még fagylaltpultos munkakörök, árufeltöltő lehetőségek is és ha egy diák jól körbe néz, megtalálhatja, amit keres! Más területen keresgélnél? Kattints és találd meg a számodra legmegfelelőbb ajánlatokat!