Légy te is része a Siker-Alap videósorozatnak!

Ha rendszeres olvasója vagy az Unilife.hu weboldalnak, akkor már te is biztosan több alkalommal belefutottál a Siker-Alap videósorozat részeibe, amelyben olyan fiatalokat mutatunk be, akik vállalkozók és történetük, vagy tevékenységük másokat inspirál.

Most egy kis emlékeztető arról, hogy az elmúlt hónapokban milyen elképesztő embereket ismerhettél meg a sorozatban:

Brutóczki Ádám személyi edzőként tevékenykedik a belváros szívében, akit bátran megkereshetsz ha fogyásban, alakformálásban, testtartás javításban, vagy egy utolsó pillanatos #beachbody-ban gondolkozol. A Brutoczki fitness weboldalon olvashatsz Ádám referenciáiról, Instagramon pedig megtalálod a vendégeiről készült előtte-utána fotókat.

Piskor Fanni szőlész-borász mérnök, WSET 3 okleveles borszakértő, és a Borkollégium oktatója, aki jelenleg egyéni vállalkozóként bormarketing és gasztro PR tanácsadással foglalkozik. Nézd meg Fanni rendkívül színvonalas @borozzfannival nevű Instagram és Facebook oldalát.

Kovács László és vállalkozása, a Follow Marketing nevű közösségi média marketing cég ugyan még csak pár éve indult útnak, de máris óriási sikernek örvend, amit jól tükröz egyre bővülő követői táboruk Facebookon és Instagramon is. Laci és csapata - fiatal koruk ellenére - rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik, és neked is tetszhet ahogyan közösségi média oldalaikon visszatérő elemként, végtelenül ötletesen jelenik meg a humor.

Magos Nikolett divattervezőként tevékenykedik. A fiatal lányban ötéves kora óta él az elhatározás, hogy divattervezőként szeretne elhelyezkedni. Nikolett diplomamunkája egyben első kollekcióját is jelentette, és az általa készített ruhákat elnézve még biztosan tartogat számunkra meglepetéseket a jövőre nézve. Kollekcióját megtekintheted Instagramon.

Molnár Klaudia, a The Frozen Rose együttes elképesztő hanggal megáldott énekesnője. Klaudiáról érdemes tudni, hogy mellékállásban gyerekeket tanít angolul, és gitárral tart nekik foglalkozásokat, ezzel összekötve a zenét a tanulással. Klaudia példaképe - annak autentikussága miatt - Rúzsa Magdolna, akihez erős és tiszta hangja miatt már többször hasonlították.

Borbély Letícia, a Medito Játék Nagykereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, aki a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszakon tanult. Letícia a tanulmányai befejeztével - világot látott és modern meglátásaival - vette át nagymamájától a családi vállalkozást.

Tárnok Orsi ötvös-aranyművesként végzett, ahol elsajátította az ékszerkészítő mesterség alapjait, miközben fiatalon bekapcsolódott az - édesanyja által létrehozott - Orsiékszer vállalkozásba. Különlegességként jelenik meg, hogy a családi ékszerkészítő vállalkozásból Orsi 81 éves nagymamája is kiveszi a részét.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy a te vállalkozásod és történeted is megjelenjen, vagy van olyan ismerősöd, aki a semmiből építette fel vállalkozását és érdemes lenne bemutatni, akkor írj nekünk az info@unilife.hu e-mail címre, és mi teret adunk nektek itt az UniLife-on!