Ismerd meg a Mediaworks Tehetséggondozó Program előadóit - Videó

A Mediaworks Hungary Zrt. gyakorlatorientált programot indít a média iránt érdeklődő fiatalok számára. Számos neves, szakmájában kiemelkedő előadóval és mentorral dolgozhatnak együtt a résztvevők. Bemutatjuk nektek néhányukat, rövid kisfilmeken keresztül.

A program jelentkezési határideje november 15-e.

Tudj meg többet a Tehetséggondozó Programról, a korábbi cikkünkből.

Nézzük az előadókat!

Tóth Loretta, a Magyar Nemzet külpolitikai újságírója

"Újságot írni nem lehet kritikai gondolkodás és elméleti tudás nélkül." – Vallja Tóth Loretta külpolitikai újságíró. Tekintsd meg a videót, hogy megtudd, miben tud segíteni nektek Loretta a képzés során.

Szentesi Zöldi László újságíró, lapszerkesztő

Érdekel, hogy miként kell igényesen fogalmazni, úgy hogy az közben ne legyen 'műlaza'? László beszámol arról is, hogy milyen élményekre tett szert az iraki és boszniai háborúban. Miről lesz még szó? Nézd meg!

Sitkei Levente lapszerkesztő, az MTP előadója

Mit is kell csinálni, amikor egy katona teljes joggal a hasatokba rakja a fegyverét? Levente erre is felkészít!

Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzet főszerkesztője

Nézd meg, miért éri meg jelentkezni Toót-Holló Tamás, a Tehetségprogram szakfelelőse szerint erre a maximálisan gyakorlatorientált képzésre!

Kedvet kaptál a jelentkezéshez?

Jelentkezési feltételek:

  • Már folyamatban lévő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
  • Önéletrajz.
  • A haladó szintre jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
  • Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
  • A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent.

Az anyagokat a tehetseggondozas@mediaworks.hu e-mail-címre várják, tárgyban a „Tehetséggondozásra jelentkezés" címszó feltüntetésével.

A pályázatról ugyanezen az e-mail címen vagy a 1/ 920-69-84-es telefonszámon lehet érdeklődni, valamint elolvashatod a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat is.

A legfrissebb információkért kövesd a Mediaworks Tehetséggondozó Program Facebook oldalát.