Meghosszabbították a Mediaworks Tehetséggondozó Program jelentkezési határidejét

Semmi pánik, nem maradtál le a Mediaworks Tehetséggondozó Programról, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a jelentkezési határidőt!
Na, de meddig pályázhattok? Olvass tovább!

Véssétek be a naptáratokba az új dátumot: 2021. november 15.

Döntően a belpolitikai érzékenységű fiatalok érdeklődését szeretnék felkelteni, de lehetőség lesz a rovatok szerinti és a platformok szerinti specifikációra is: külpolitikára, gazdaságra, kultúrára, illetve sportra. Ezen felül a multimédiás, rádiós, tévés aktivitásokat is támogatják.

Ne maradj le!

Jelentkezz te is a Mediaworks Tehetséggondozó Programjára!
Jelentkezz te is a Mediaworks Tehetséggondozó Programjára!Fotó / Mediaworks Tehetséggondozó Program

 Jelentkezési feltételek

  • Már folyamatban lévő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
  • Önéletrajz.
  • A haladó szintre jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
  • Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
  • A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent.

Az anyagokat a tehetseggondozas@mediaworks.hu e-mail-címre várják, tárgyban a „Tehetséggondozásra jelentkezés" címszó feltüntetésével.

A pályázatról ugyanezen az e-mail címen vagy a 1/ 920-69-84-es telefonszámon lehet érdeklődni, valamint elolvashatod a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat is.
A program során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadókkal és mentorokkal dolgozhatnak együtt, akiket előző alkalommal be is mutattunk nektek.

Ezúttal egy újabb előadót mutatunk be nektek:

Nagy Árpád, a Magyar Nemzet főszerkesztő helyettese

Hang, videó, kép, TikTok, Instagram, Facebook... Csak néhány téma, amire Nagy Árpád ki fog térni az órái alatt, de nézd meg a videót, mi vár még rád, ha jelentkezel:

 

A legfrissebb információkért kövesd a Mediaworks Tehetséggondozó Program Facebook oldalát.