Három millió forintot ér egy jó ötlet - pályázz te is!

Pályázatot hirdet a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány: a verseny célja a turizmus ágazat népszerűsítése, valamint az innovatív gondolkodásmód ösztönzése a felsőoktatásban résztvevő hallgatók körében, itt vannak a részletek!

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) munkájának egyik fókusza a modern magyar turizmus megteremtésének elősegítése. Hisz a magyar felsőoktatásban résztvevő hallgatók újszerű látásmódjában, szaktudásában, valamint innovatív gondolkodásmódjában, amelyet a verseny által kíván ösztönözni és elismerni: emiatt hirdetik meg a CheckINN elnevezésű Turisztikai Innovációs Versenyt.
A fontosabb tudnivalók a következők:

  • Bármely, magyarországi felsőoktatásban résztvevő hallgató jelentkezhet, akinek hallgatói státusza a 2021/22-es tanév őszi félévében aktív.
  • A hallgatóknak kizárólag 3 fős csoportokban van lehetőségük innovációs ötletüket benyújtani, amelyhez nevet is kell választaniuk. Egy csapaton belül nem kötelező ugyanabból a felsőoktatási intézményből érkezniük a hallgatóknak.
  • A szakértő bírálók által legjobbnak ítélt pályamunkák nagyértékű díjazásban részesülnek.

Ízelítő a 2020-as díjátadóról:

A pályázatok szállodaipar-vendéglátás, aktív turizmus, illetve közlekedés és mobilitás kategóriában az alábbi területen nyújthatók be:

  • digitális, IT innováció
  • szolgáltatás innováció
  • marketing innováció
  • zöld innováció

A pályamunkák benyújtása meghatározott online rendszeren keresztül történik, amelynek határideje 2021. november 21-e, éjfél.

A három kategóriában, az elbírálás utolsó fordulójában legmagasabb pontszámban részesülő pályamunkát benyújtó csapat tagjai kategóriánként összesen nettó hárommillió forint díjat kapnak ösztöndíj formájában. A csoport résztvevői ezen díjra egymás között egyenlő arányban jogosultak. Amennyiben egy kategóriában nem jut tovább senki a második fordulóba, úgy abban a kategóriában nem kerül díj kihirdetésre.

A verseny további részletei a CheckINN honlapján érhetők el.