Tanulható-e a sikeres munkakeresés receptje?

A Google Magyarország és a Coca-Cola Magyarország szerint igen! A Coca-Cola Magyarország #énjövőm és a Google Magyarország Grow with Google programjai révén ugyanis újra folytatódik a fiatal munkakeresőket segítő webinárium-sorozatuk.

Forrás: events.withgoogle.com / Zellei Boglarka Eva

A  webináriumokon - melyek október 19-én és 26-án kerülnek megrendezésre (ismétlése november 18-án és 25-én)- szó lesz a tudatos online jelenlétről, a kapcsolati háló fontosságáról, valamint álláskeresést megkönnyítő tippeket is kapnak a résztvevők.
Ez utóbbihoz néhány hasznos tanácsot is adnak, melyek a következők:

1. Használd ki a kapcsolati hálódat!

„Egy jó kapcsolati háló már félsiker" – mondja Sinkó Erika előadó. Ne féljünk felkeresni ismerőseinket, ugyanis könnyen lehet, hogy új lehetőségekre bukkanhatunk általuk.

2. Oszd be az idődet!

Ha megtanuljuk beosztani az időnket és kialakítjuk a napi rutinunkat, az nem csak a munkakeresés, de majd a munkavégzés ideje alatt is megkönnyíti a dolgunkat. Ebben segítenek az #énjövőm program videói és az online tananyag gyakorlati tippjei is.

3. Képezd magad!

A tanulás és különböző készségeink fejlesztése sikerélményt és motivációt ad, ami a nehezebb időszakokban is segít majd megőrizni a motivációnkat. A www.enjovom.hu oldalon ingyenesen elérhető tananyagok saját tempóban, akár megszakításokkal is végezhetők, így azoknak is segítenek, akik a távolság, az időhiány vagy a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudnak részt venni személyes képzéseken.


További információ és regisztráció az októberi és novemberi eseményekre: https://events.withgoogle.com/utmutato-a-karrierhez-palyakezdeshez-a-digitalis-labnyom-markazasa-1/

Az elérhető tananyagokat pedig itt találhatod:
https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/courses
https://youpoweredhub.csod.com/LMS/catalog/Welcome.aspx?tab_page_id=-67&tab_id=20000564