A két rendőrlány fotója felrobbantotta az internetet

A Magyar Rendőrség Legyél Te is rendőr nevű, toborzási céllal létrehozott Facebook-oldalára november 14-én felkerült egy fotó, ami valósággal letarolta a közösségi médiát. Két mosolygós rendőrlány rabosította az internetezők szívét.

A rendőrséget érdemes követni a közösségi platformokon. Twitteren, Instagramon és Facebookon is egyedi módon kommunikálnak. Úgy látszik, a toborzásban sem utolsók, tudják, hogyan jussanak el a jövő rendjének őreihez a fentebb említett felületeken.

Rekord számok 

Az átütő sikerhez elég volt egy szelfi, két rendőrlány mosolya és három emoji. A többi jött magától.

De kik ők?

Az oldal kezelői érezték, hogy erre a vonatra fel kell ülni, négy nappal később közelebbről is bemutatták a fotón szereplő hölgyeket, Harmat Dzsesszikát és Radics Líviát, akik mindketten próbaidős rendőr őrmesterek.

Dzsesszika 19 éves, egy Somogy megyei kis faluban él 15 éves testvérével és nevelőapjával. Édesanyjuk külföldön dolgozik, ezért Dzsesszika a tanulás mellett ellátja a házimunkát, gondoskodik kisöccséről és a közelben élő mozgássérült nagymamájáról.

A 26 éves Lívia korábban több évig rendszeres helyettes postavezető volt, ami azt jelenti, hogy több postahivatal is az irányítása alá tartozott. Szabadidejében egy olasz autómárka megyei fanklubjának vezetőjeként, több nagyszabású közönségtalálkozót is szervezett.

Legyél Te is rendőr!

A 2021-ben induló rendőrjárőr képzésről ITT, a tiszthelyettes-képzésről pedig ITT olvashatsz bővebben.