Hozd ki a legtöbbet az érettségiből! Felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium!

Az ország egyik legismertebb hagyományos oktatást kiegészítő tehetséggondozó intézménye, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) idén is meghirdeti 15 éve sikeresen működő Középiskolás Programját, melyre január 31-ig várják a lelkes magyarországi és külhoni magyar diákok jelentkezését!

Az ingyenes, iskola mellett végezhető képzések elsősorban azoknak a fiataloknak szólnak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni magukból az érettségi és az egyetemi felkészülés során.

A képzések elsősorban azoknak a fiataloknak szólnak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni magukból
A képzések elsősorban azoknak a fiataloknak szólnak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni magukbólFotó / 123RF

A felvételt nyert tanulók a program keretében az érdeklődési körüknek megfelelően választhatnak a nyolchetes rendszerben működő online kurzusok közül. A képzések témái között szerepel a modern kori történelem, a nemzetközi kapcsolatok, a közgazdaságtan, a pszichológia, a jog, az irodalom, illetve magyar és angol nyelven meghirdetett íráskészség-fejlesztő kurzusok is.

A kurzusok mellett havonta egy személyes készségfejlesztő napot tart a kollégium, melyek a járványhelyzetre való tekintettel jelenleg online formában szerveződnek. A fejlesztőnapokon a diákok ismert szakértők előadásain, valamint kommunikációs és érveléstechnikai tréningeken vehetnek részt.

A kurzusok mellett havonta egy személyes készségfejlesztő napot tart a kollégium
A kurzusok mellett havonta egy személyes készségfejlesztő napot tart a kollégiumFotó / Mathias Corvinus Collegium

Az érdeklődők valamennyi kurzus tematikáját és bemutatkozó videóját a program online felületén tekinthetik meg.

Jelentkezni szeretnél, de nem tudod, mit tegyél az önéletrajzodba, vagy hogyan írj igazán jó hivatalos email-t? Mi segítünk!

Forrás: MTI

Csesznok Flóra