Többre vágysz, mint amit egy egyetem nyújthat? Itt ingyen mélyítheted el a tudásod!

Úgy érzed, szívesen képeznéd még magadat az egyetem mellett, elmélyítenéd a tudásod a választott terülteden? Ez egy remek lehetőség számora! Március-április folyamán, több időpontban várják a Budapesten tanuló, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Egyetemi Programjának Iskolái. A képzések ingyenesek.

A Jogi Iskola 2021. március 15-ig, a Média Iskola, a Közgazdasági Iskola, a Nemzetközi KapcsolatokIskola, a Társadalom- és Történelemtudományi Iskola és az MCC-Mindset Pszichológia Iskola 2021. április 18-án éjfélig fogadja a jelentkezéseket.

Az MCC Magyarországon egyedülálló módon és módszerekkel, magas színvonalú képzést ad hallgatóinak.

Az Egyetemi Program Iskoláinak célja, hogy a diákoknak egy-egy szakterületen elmélyült és biztos szakmai alapot nyújtó elméleti és gyakorlati ismereteket biztosítsanak. A kiscsoportos munkára épülő program során olyan projekteken dolgoznak együtt az eltérő szakterületekről érkező tehetséges fiatalok, amelyek betekintést nyújtanak a különböző területek szakembereinek egyedi gondolkodásmódjába és munkamódszerébe is.

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Angolszász modell alapján az Iskolák Műhelyekre tagozódnak, ahol az iskola- és műhelyvezetők, valamint a folyamatosan bővülő kutatótanári gárda előadásokat, konferenciákat szervez és tudományos kutatásokat koordinál. Az intézmény szociokulturális helyzettől függetlenül biztosítja a diákokban rejlő tehetség kibontakozását, így a képzések a felvételt nyert tanulók számára térítésmentesek.

Ha érdekel a lehetőség, nézz körül a Mathias Corvinus Collegium oldalán, jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével, valamint a kért dokumentumok csatolásával a www.mcc.hu honlapon tudsz.