Frissdiplomásból nagyvállalati szakember? - ezzel a képzéssel nem lehetetlen

Végeztél az egyetemen és nem tudod, hogyan vágj bele a karrierépítésbe? Vagy már van pár hónapos munkatapasztalatod, mégsem tudod, hogyan tovább? Ha a kérdések egyikére igen a válaszod, akkor jelentkezz a Szerencsejáték Zrt. új, szeptembertől induló, Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki programjára május 16-ig.

A program célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, illetve a maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek.

A program két részből áll:

  • az utánpótlásprogram friss diplomások számára kínál munkalehetőséget,
  • a gyakornoki programba pedig olyan fiatalok jelentkezését várják, akik már egyetemi éveik alatt szeretnék kipróbálni magukat nagyvállalati környezetben.

Kik jelentkezhetnek és hogyan?

A Szerencsejáték Zrt. május 16-ig várja frissdiplomás fiatalok jelentkezését, akik maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkeznek.

A jelentkezők kiválasztása több lépcsős folyamat, mely egy interjún és egy úgynevezett kiválasztási központoton keresztül történik

Regisztrált te is és próbáld ki magad a munka világában.
Regisztrált te is és próbáld ki magad a munka világában.Fotó / Szerencsejáték Zrt.

Ha a jelentkezők sikeresen veszik az akadályokat, akkor az utánpótlásprogramba bekerülők az első évben határozott idejű, majd a második évtől határozatlan idejű szerződéssel teljes munkaidős munkavállalókká válnak. Az első hónapban rögtön egy intenzív, több napos közös fejlesztési programban vesznek részt, továbbá folyamatosan megismerik a cég működését, termékeit, valamint személyesen megismerkedhetnek a felső vezetés tagjaival.
A program során már a kezdetektől mentorok - akik a nemzeti lottótársaság tapasztalt vezetői - segítik a résztvevőket a beilleszkedésükben és a közösen kialakított fejlődési tervük megvalósításában.

Emellett a Szerencsejáték Zrt. évente, egy gyakornoki programot is meghirdet azoknak, akik már a felsőfokú tanulmányaik alatt szeretnének releváns nagyvállalati munkatapasztalatot szerezni, heti 20-30 órában.
A kiválasztás folyamata után mentori segítséggel kezdhetnek neki a munkának, készségfejlesztési tréningeken vehetnek részt, a későbbiekben pedig jelentkezhetnek az utánpótlásprogramba vagy teljes munkaidős pozícióba.

Kedved támadt jelentkezni?

A LEVEL UP! programmal kapcsolatos további információk a karrier.szerencsejatek.hu oldalon érhetők el és regisztrálni is itt tudsz.