Online marketingmenedzser szakirányú továbbképzés indul Győrben

A Széchenyi István Egyetemen ősztől hiánypótló képzésen vehetnek részt a marketing iránt érdeklődő diplomások.

A marketing sokak számára vonzó szakterület - ha máshonnan nem is, hát a 2021-es felvételi sztárszakjaiból ezt biztosan tudhatjuk -, ám a felsőoktatási marketing képzések elsősorban nem az egyre keresettebb online marketing területére fókuszálnak. Így, aki az online marketing izgalmas világában kíván elhelyezkedni, annak a közgazdászdiplomán felül más képzéseket is érdemes elvégeznie.

Dr. Kurucz Attila, a Széchenyi István Egyetem Marketing és Menedzsment Tanszékének vezetője kifejtette, az egy éves szakirányú továbbképzés során a hallgatók a kreatív írástól a webanalitika elemzésén keresztül a közösségi média működéséig és hatékony használatáig számos területről szerezhetnek tudást.

Legyél te is online marketingmenedzser!
Legyél te is online marketingmenedzser!Fotó / 123RF

Az oktatók egy része a Széchenyi István Egyetem volt hallgatói közül kerülnek ki, akik a marketing szakmában dolgoznak, így elsősorban gyakorlati tudást tudnak majd átadni a hallgatóknak.

A szakirányú továbbképzési szakra augusztus végéig lehet jelentkezni közvetlenül az intézménynél. A képzés a legalább alapfokú oklevéllel rendelkezők számára diplomával, mások számára pedig tanúsítvánnyal zárul.

Kedvet kaptál? Tudj meg többet a képzésről és jelentkezz!

forrás: uni.sze.hu