Már több ezren csatlakoztak: Ez a csoport lesz a legjobb barátod

Azok közé tartozol, akik a Viberről mindössze annyit tudnak, hogy "lehet vele neten keresztül telefonálni"? Esetleg hardcore felhasználó vagy, aki minden funkciót ismer? Mindenképp tudunk újat mutatni!

Elindult az UniLife.hu hivatalos Viber-csoportja! És ha ez nem lenne elég, egy olyan matricacsomagot is le tudsz tölteni mellé, ami úgy megborít, hogy az iskola fog járni hozzád, nem te az iskolába.

Ha szeptember, akkor iskola- és egyetemkezdés; ha pedig tanulás, akkor káosz!  

Szerencsére a káoszon többféle módon is átlendülhetünk: megfelelő információkkal, humorral vagy figyelemeltereléssel. Az UniLife hivatalos Viber-csoportjában minden fontos, oktatással kapcsolatos információt megtalálsz, sírhatsz a röhögéstől a legviccesebb mémeken, vagy elütheted az időd tudományos és szórakoztató kvízekkel.

Ehhez hasonló mémeket és hasznos infókat is találsz az UniLife Viber-csoportjában.
Ehhez hasonló mémeket és hasznos infókat is találsz az UniLife Viber-csoportjában.Fotó / UniLife

Ha kíváncsi vagy a legnépszerűbb felsőoktatási képzésekre; szükséged van emlékeztetőre a határidőkről; segítség kell a NEPTUN használatához; pályáznál ösztöndíjakra; érdekelnek a jól fizető diákmunkák és gyakornoki pozíciók; érdekel, hogyan rúghatnád be leghatékonyabban a munkaerőpiac ajtaját; vagy megismernél motivált, hasonlóan gondolkodó és a tiéddel azonos érdeklődési körű embereket, na, akkor csatlakozz a csoporthoz!

Kell ennél több? Nyugi, még mindig nincs vége!  

Elkészült a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja is, amivel feldobhatod az előtted álló kilenc hónapot. Késés, kajálás, tanulás, szerelem: minden helyzetre megtalálod a megfelelő animációt.

LegCat az iskolában, a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja.
LegCat az iskolában, a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja.Fotó / Viber

Nem mondjuk, hogy ciki, ha neked nincs letöltve, de ha még nincs meg, valószínűleg unalmas üzeneteket szoktál küldeni.

Mire vársz még? Találkozunk Viberen!