Újabb előadók a Mediaworks Tehetséggondozó Program palettáján

Mint ahogy arról már többször is beszámoltunk nektek, a Mediaworks Hungary Zrt. gyakorlatorientált programot indít a média iránt érdeklődő fiatalok számára, amelynek a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a jelentkezési határidejét november 15-éig.

Előző cikkünkben már előrevetítettük, kik lesznek a program előadői, azonban újabb, szakmájukban elismert nevekkel bővült a lista. Lássuk!

Csejk Miklós, újságíró

Megismerkednél a különböző újságírói műfajokkal? Érdekel a filmkritika és a színházi kritika? Akkor jó helyen jársz, ugyanis többek között erre is kitér majd Csejk Miklós újságíró!

 

 

Jakubász Tamás, Mediaworks–Hírcentrum főszerkesztő-helyettese

Jakubász Tamás beavat titeket a hírszerkesztés és a hírkövetés fortélyaiba. Mit tanulhatsz még tőle? Kattints a videóra, hogy megtudd!

Bodnár Gyula, oktatási és továbbképzési igazgató

Az újságírói tapasztalatok, ismeretek megszerzése mellett, mire van még szükség ahhoz, hogy igazán sikeresek legyetek a szakmában? Bodnár Gyula beavat a részletekbe!

Ballai Attila, sport főigazgató

Munka vagy hobbi? Lehet egyszerre mindkettő? Ballai Attila olyan szenvedéllyel beszél a munkájáról, hogy azt érdemes meghallgatni és tanulni tőle.

Kedvet kaptál a jelentkezéshez?

Jelentkezési feltételek:

  • Már folyamatban lévő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
  • Önéletrajz.
  • A haladó szintre jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
  • Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
  • A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent.

Az anyagokat a tehetseggondozas@mediaworks.hu e-mail-címre várják, tárgyban a „Tehetséggondozásra jelentkezés" címszó feltüntetésével.

A pályázatról ugyanezen az e-mail címen vagy a 1/ 920-69-84-es telefonszámon lehet érdeklődni, valamint elolvashatod a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat is.

A legfrissebb információkért kövesd a Mediaworks Tehetséggondozó Program Facebook oldalát.