Hamarosan zárul a Mediaworks Tehetséggondozó Programja - Ne maradj le!

Indul a visszaszámlálás: már csak három napotok maradt arra, hogy jelentkezzetek a Mediaworks Hungary Zrt. tehetségprogramjára, ahol a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőitől tanulhatjátok el a hír- és riportkészítés csínját-bínját!

Ebben és ebben a cikkünkben már előrevetítettük, kik lesznek a program előadői, mentorai azonban újabb, szakmájukban elismert nevekkel bővült a lista. Lássuk!

Czirják Imre főszerkesztő-helyettes

Czirják Imre főszerkesztő-helyettes a pályája során megfordult már napilapnál, rádiónál, TV-nél, de foglalkozott online médiával is, remek tapasztalatokat, ismereteket tud megosztani a programban résztvevő hallgatókkal.

Borsodi Attila újságíró

Megtanulhatjátok, hogy mi az a lead, a flekk vagy a vörösfarok. És hogy mi az a két dolog, amit még át szeretne adni Attila a fiataloknak? Nézd meg a videót és megtudod!

Kiss Sándor főszerkesztő-helyettes

Sándor által rövid betekintést nyerhettek a Mediaworks központi online szerkesztőségének működésébe. Továbbá a videóból azt is megtudhatod, miért éri meg gyakornoknak jelentkezni a céghez.

Csekő Imre újságíró

Milyen kritériumok kellenek az újságíráshoz, és hogyan működnek a print lapok? Többek között ezt is megtanulhatjátok majd a szakembertől.

Kedvet kaptál a jelentkezéshez?

Jelentkezési feltételek:

  • Már folyamatban lévő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
  • Önéletrajz.
  • A haladó szintre jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
  • Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
  • A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent.

Az anyagokat a tehetseggondozas@mediaworks.hu e-mail-címre várják, tárgyban a „Tehetséggondozásra jelentkezés" címszó feltüntetésével.

A pályázatról ugyanezen az e-mail címen vagy a 1/ 920-69-84-es telefonszámon lehet érdeklődni, valamint elolvashatod a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat is.

A legfrissebb információkért kövesd a Mediaworks Tehetséggondozó Program Facebook oldalát.