Egy kommenttel akár 50 zöldellő fát nyerhetsz a középiskoládnak! Mutatjuk, hogyan!

A tudatos fiatalok nevelése nem csak a pénzügyek területén fontos a Diákhitel Központ számára, hanem a környezet terén is, ugyanis csatlakoztak a kormány klímavédelmi akciótervéhez. Méghozzá nem akárhogy, hanem egy nyereményjátékkal, mely az egyetemek és középiskolák számára szól.

Az egyetemistáknak szóló "Szomszéd Campus még mindig zöldebb?" című verseny már lezárult, melynek egyik nyertese idén a Szegedi Tudományegyetem lett, így 70 darab fával gazdagodott az intézmény. A tízezer hallgatói létszám alatti egyetemek közötti versenyben pedig másodszorra is az egri Eszterházy Károly Egyetem került ki győztesként, ezáltal 30 darab fára tettek szert. A játékban sok ezer egyetemista vett részt 34 felsőoktatási intézményből.

Az első három legtöbb szavazatot kapó középiskola számára 50-30-20 darab fát ültet el a Diákhitel Központ tavasszal.
Az első három legtöbb szavazatot kapó középiskola számára 50-30-20 darab fát ültet el a Diákhitel Központ tavasszal.Fotó / Pixabay

Idén először, december 1-jétől már a középiskolák számára is elindította a faültetési játékát a Diákhitel Központ.

De hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

A játék a Diákhitel Központ Facebook és Instagram oldalán zajlik, melynek keretében összesen 100 fát nyerhet a három legtöbb szavazatot elérő középiskola.
A játékban az ország összes középiskolájára lehet szavazni a közösségi média felületein 2020. december 11-ig.

Nincs más teendőd mint egy kommentet írni a nyereményjáték bejegyzése alá, hogy melyik magyarországi középiskolát tennéd zöldebbé. Fontos: A középiskola neve után tüntesd fel, hogy hol található az adott intézmény. Például: Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, Budapest.

Az első három legtöbb szavazatot kapó középiskola számára 50-30-20 darab fát ültet el a Diákhitel Központ tavasszal.

A részletes szabályzatot itt olvashatod el.

Diákhitel