Applikációk, amelyekkel kézben tarthatod a pénzügyeidet

Ha számodra is rejtély, hova tűnik el a pénzed minden hónapban, akkor érdemes kipróbálnod a következő appok valamelyikét. Segítségükkel nyomon követheted költéseidet, így könnyebben tudsz spórolni, és marad pénzed az igazán fontos dolgokra is.

Wallett

Ez az applikáció segít a költségvetésed megtervezésében, kiadásaid nyomon követésében. Az ingyenes verzió számos kényelmes megoldást nyújt: valós időben viheted fel bevételeidet és kiadásaidat többféle valutában is, állandó statisztikákkal figyelheted meg pénzmozgásaidat heti, havi és éves szinten is. A fizetős verzióval pedig szinkronizálhatod a számládat is, így nem kell törnöd magad az adatok állandó beírásával.

Itt tudod letölteni:
IOS
Android

Monefy

A Monefy kördiagrammal teszi átláthatóbbá a tranzakcióidat. Ikonok segítségével megfigyelheted, mire és mennyit költesz, valamint a bevételeid és kiadásaid mértékét is megnézheted. A valutát magadnak kell kiválasztanod, de az applikáció felhasználóbarát, így könnyen megtalálható minden funkció. Napi, heti, havi és éves viszonylatban is megfigyelheted a pénzügyeidet, és még arra is találsz funkciót, ha csak egy bizonyos napi pénzmozgásodat szeretnéd megtekinteni.

Itt tudod letölteni:
IOS
Android

Spendee

A Spendee hasonló módszerrel működik, mint a Wallett, igazából csak a felhasználói felületben van eltérés. Kör- és oszlopdiagramok segítségével láthatod a pénzed mozgását, külön kiemelve, hogy pontosan mire mennyit fordítottál. Az applikációban azt is megfigyelheted, hogy egy megadott költségvetéshez képest még mennyit költhetsz el az adott hónapban. Így biztosan nem lépsz túl a havi kereteden.

Itt tudod letölteni:
IOS
Android

Listonic

A Listonic egy online bevásárlólista, amely könnyen és átláthatóan segíti a felhasználót, hogy ne felejtsen el semmit a bevásárlás során. A termékek árának megadásával azt is nyomon tudod követni, hogy mennyi pénzt költöttél. A listáidat megoszthatod másokkal is, akik hozzáírhatnak még további elemeket, hogy biztosan semmi se maradjon ki.

Itt tudod letölteni:
IOS
Android

Splitwise

Ezzel az appal megszűnnek a "Ki tartozik kinek?"-viták. Tökéletes lakótársaknak, csoportos utazóknak, baráti társaságoknak. Az app-pal csoportokat lehet létrehozni, amelyekben pontosan el lehet osztani a költségek vagy bevételeket. Így nem probléma, ha egyvalaki fizeti ki a vacsorát, csak fel kell vinnie a pénzkiadás összegét az applikációba, és súlyozni, hogy kinek mennyit kell végül fizetnie. A Splitwise segítségével rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, és barátságok sem szűnnek meg a tartozásokon kitörő viták miatt.

Itt tudod letölteni:
IOS
Android

Bolyki Veronika