Költséghatékony randi ötletek - Ha egyszerre járnál társad és a saját tárcád kedvében

Ki ne akarna úgy romantikázni, hogy nem kell rááldoznia egy egész heti konyhapénzt? Fogadd meg tippjeinket és kerüld el a csődöt.

Nem kell sokat magyaráznunk, hogy egy fiatal felnőttnek mennyi tennivalója és kiadása van és ehhez mérten milyen a fizetése. Biztos te is elgondolkoztál már azon, hogy egyáltalán belefér-e egy kapcsolat a büdzsébe. Bár imádjuk az instára illő extravagáns randikat, jobb őket kivételes alkalmakra meghagyni és a hétköznapokban feltalálni magunkat.

Társasjáték est

Ha szeretitek a társasokat, ennél nincs is jobb program. Hívjatok át egy vagy két másik párt és indulhat a páros randi. A legjobb része, hogy mivel nem hagyjátok el a lakást, nincs lehetőség pénzköltésre, maximum egy kis csipszre, pizzára vagy piára, amivel még mindig sokkal jobban jöttök ki a végén, mint egy egész éttermi vacsorával vagy átbulizott éjszakával.

Közös főzés

Ha olyan randira vágytok, amikor lehet valami finomat enni, úgy jártok a legjobban, ha magatok készítitek el. Azok, akik alapból szeretnek főzni, felfoghatják a közös főzést játéknak is, ahol a páros problémamegoldás a móka része és a végén a szuper vacsora a jutalom. Ne féljetek ez alkalommal egy új fogással kísérletezni, így lesz igazán különleges az este.

Turistáskodjatok

Nem kell túl messze mennetek ahhoz, hogy új helyeket látogathassatok meg. Ha rákerestek, meg fogtok lepődni, hogy mennyi érdekes hely van a lakhelyetek közelében. Válasszatok egyet és kerekedjetek fel, tömegközlekedéssel vagy bérelt biciklivel és ha igazán extrák akartok lenni, pakoljatok be a hátizsákba egy kis elemózsiát és rendezzetek mini pikniket a helyszínen.

Fotó / 123RF

Menjetek piacra

Egy piac színes forgataga már önmagában is az egyik legérdekesebb hely, de randihelyként is megállja a helyét, mivel tele van látnivalókkal, mind kitűnő alkalom a közös nézelődésre és beszélgetésre. Különösen, ha olyan piacot választotok, ahol van ócskás rész is. Még akkor is ha vesztek egy-két dolgot, a költségvetés nem több pár ezer forintnál.