Nem lehetnek mindig sikeresek: Sztárok, akik új üzletbe fogtak, de csődbe mentek

Ezek a sztárok jobban tették volna, ha a színészkedésnél vagy az éneklésnél maradnak, amikor ugyanis más üzletbe vágtak, gyorsan elbuktak. Megmutatjuk, kik ők!

Sok híresség próbálkozott már olyan üzlettel, ami az eredeti szakterületüktől távol esett. Legyen szó divat kollekcióról vagy étteremről, sokak kezében a siker garantált volt. Akadnak azonban olyanok, akik egyáltalán nem gondolták át, mivel jár például egy üzlet fenntartása, a megvalósítást ugyanis nagyon gyors bukás követte.

Lindsay Lohan

A korai 2000-es évek sztárja és későbbi botrányhősnő a görögországi Mykonos szigetén nyitott egy strand klubot, amit igazi buliparadicsomként harangoztak be. Az MTV még valóságshowt is indított Lindsay Beach Clubjáról, ami az ott dolgozókról szólt és magáról a színésznőről, ahogy az üzletet igazgatja. A valóságshow azonban csak egy évadot élt meg, és maga a klub is bezárt 13 hónap után.

Lindsay Lohan
Lindsay LohanFotó / Getty Images

Kardashianék

Kourtney, Kim és Khloe Kardashian közösen indítottak egy bankkártya szolgáltatást, a kártyákon - természetesen - a híres nővérek arcképei voltak dizájnosan elhelyezve. A stílusosan Kardashian Kardnak keresztelt projekt azonban nem futott be, mivel közel 100 dollárt kellett csak az igénylésért fizetni, és még ezután is számos költséget sóztak a kártyabirtokos nyakába. Nem csoda, hogy a nővérek véget is vetettek a szolgáltatásnak, csupán 250 jelentkező után.

Kardashian nővérek
Kardashian nővérekFotó / Getty Images

Natalie Portman

Natalie Portman zseniális színésznő, számos díja is ezt bizonyítja. Portman azonban mégsem elégedett meg a filmes babérokkal, más fába is szerette volna belevágni a fejszéjét, így 2008-ban vegán cipőkollekciót indított. Bár a cipők viszonylag sikeresek voltak, a vegán vonalra valószínűleg 2008-ban még nem állt készen a világ; főleg a 200 dollár körüli árukra. Sajnos,ó a biznisz egy évig sem húzta.

Natalie Portman
Natalie PortmanFotó / AFP

Britney Spears

Az énekesnő 2002-ben nyitott egy éttermet Manhattan belvárosában a Dylan Hotelben, azonban 8 hónap múlva be kellett zárnia. Ennek okáról több lehetséges verzió is kering a világhálón. Egyesek szerint, mivel Britney akkoriban szakított Justin Timberlake-kel, a botrány közben nem tudott az étteremre koncentrálni. Más forrás szerint egyszerűen nem volt elég forgalma ahhoz, hogy az üzlet fenn tudjon maradni. A süllyedő hajót Spears kisasszony már a tényleges bezárás előtt elhagyta.

Britney Spears
Britney SpearsFotó / Getty Images